przez Snorkmaiden » piątek 22 stycznia 2010, 22:04
Ja miałam taką sytuację, że badanie na poziom glukozy wyszło podobno źle. Tak powiedziała ta rzekoma lekarz pani badająca. Okazało się, że wynik był jak najbardziej w porządku.
Badanie poziomu glukozy we krwi można więc zrobić na własną rękę, aczkolwiek nie jest to konieczne. To samo dotyczy badania wzroku, chyba, że nie ma z tym problemu.
Co do reszty, mój kurs trwał dość długo, a najdłużej teoria - od czerwca do sierpnia, praktyka po miesiącu teorii. Dopiero po skończonym cyklu wykładów i 30 godzinach obowiązkowych jazd (+egzamin wewnętrzny na koniec) można składać dokumenty do WORDu. A tam przeważnie czeka się ok. 3-4 tygodni na egzamin.
Są ośrodki 'expresowe', oferujące zwiększoną dzienną ilość wykładów oraz takie z kursami weekendowymi. Wybór należy do Ciebie, warto zapoznać się z opiniami nt. osk, nawet na tym forum w dziale "Oceń OSK". Nie zaszkodzi, a pomóc może.
23.07.2009 - pierwsza jazda! ^^
29.09.2009 – zdane! =)
07.10.2009 - odebrane 8)
"Wiem, że jazda samochodem to ekscytujące erotyczne doświadczenie, ale patrzcie, proszę, czasem na znaki i wogóle uważajcie na drodze!" (Szef mojego OSK 8) )