Jutro egzamin praktyczny ...

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Jutro egzamin praktyczny ...

Postprzez slonko » poniedziałek 09 sierpnia 2004, 20:54

Prosze 3majcie za mnie kciuki! Podchodze drugi raz do egzaminu w tyskim Wordzie.
Poprzednim razem zdalam testy bezblednie i plac z jedna korekta. Za to na miescie mialam niefart :? Zestresowalam sie jak juz mialam wracac do Word-a i zawalilam jedno skrzyzowanie :roll: KLAPA.
Teraz mam nadzieje ze dolacze do grona szczesliwych posiadaczy plastiku :D
3majcie kciuki!!!

Jezeli macie dla mnie jakies porady to bardzo prosze napiszcie :!:
Zawsze do przodu...
slonko

Postprzez ella » poniedziałek 09 sierpnia 2004, 21:48

Jesteś w tej dobrej sytuacji, że spróbowałaś jak jest na placu i udało ci sie przejechać miasto chociaż z wynikiem negatywnym. To jest dużo, bo wiesz już na co uważac.
Powodzenia, trzymaj sie.
ella
Moderator

Postprzez Trendzik » wtorek 10 sierpnia 2004, 09:39

no trzymamy...
Trendzik

Postprzez slonko » wtorek 10 sierpnia 2004, 21:00

No i kolejna oblewka... :?
Tym razem prawie sie nie balam a denerwowalam sie tylko losowaniem manewrow. No i oczywiscie ten zestaw, ktorego nie cierpie. Trojeczka.
Luk raz dwa zrobiony, ale garaz przodem = makabra. Noga na sprzegle trzesla mi sie tak bardzo ze z trudem zapanowalam nad autem zeby nie zgaslo :(
Pierwsze podejscie - przesunelam troszke slupek...
Drugie podejscie - slupki na swoich miejscach :wink: , ale za to po linii przejechalam :roll:
Mam juz kolejna date egzaminu.
Ale czegos sie nauczylam... Plac to w sumie egzamin teoretyczny. Trzeba wykuc te slupki i linie - bezsens. W normalnej jezdzie jest zupelnie inaczej.
Plac powinien byc tak ustalony, zeby moc jezdzic na wyczucie a nie na milimetry :?
No ale do trzech razy sztuka. 8)

Ps. Przed egzaminem nr 3 wezme sobie dodatkowa jazde na plac - bez tego ani rusz :)
Zawsze do przodu...
slonko

Postprzez nirnaeth » środa 11 sierpnia 2004, 11:12

ojej :) trzymamy kciuki i za 3 raz :)
ja wczoraj miałam zestaw nr 3 i jakoś sobie poradziłam :) I życzę Ci żebyś Ty także nie denerwowała się :) Zdasz
(a propo... w mojej grupie była dziewczyna, która zdawała już 6 raz :) no ale niestety nie wiem jak jej poszło tym razem)
nirnaeth

Postprzez Pysia » środa 11 sierpnia 2004, 15:45

Slonko trzymam kciuki, napewno Ci się uda. A godzinki przed egzaminem polecam sobie wykupić, napewno Ci się przydadzą.
Pysia

Postprzez slonko » czwartek 12 sierpnia 2004, 12:10

Gratuluje Nirnaeth :!: :D
6 raz na egzaminie ?! Mam nadzieje ze na 3cim sie skonczy u mnie :D
Kazdemu tego zycze :wink:
Teraz szykuje sie do wyjazdu i mysle ze wroce z zapasem energii na zdanie egzaminku :)
Kolejny poczatkiem wrzesnia ...
Zawsze do przodu...
slonko

Postprzez Harry » czwartek 12 sierpnia 2004, 13:30

nirnaeth napisał(a):(a propo... w mojej grupie była dziewczyna, która zdawała już 6 raz :) no ale niestety nie wiem jak jej poszło tym razem)

A co wtym złego, że 6 :?: Ważne, że próbuje i nie załamuje się :D Są różne przypadki :D
Pozdrawiam :D
Einmal ist keinmal :)

Prawo jazdy kat. B:-)
Harry

Postprzez zoltan » czwartek 12 sierpnia 2004, 14:45

Heh, moja ciocia zdawała 8, za każdym razem oblewała plac, ale w końcu jej się udało :P. I jeździ nieźle(poza tym że chamsko ale to już inna historia :P).
zoltan

Postprzez Teresa » czwartek 12 sierpnia 2004, 15:54

Cześć , kiedy instruktorka zobaczyła jak się strasznie denerwuję ( w czasie nauki )poradziła mi abym wzięła łagodne tabletki upokajające przed egzaminem. I chyba podziałały bo denerwowałam się tylko na początku testów ( chyba do piątego pytania nie wiedziałam w ogóle co czytam ) a potem uspokoiłam się i przy odrobinie szczęścia zdałam ( WORD Gliwice ) życzę powodzenia
Teresa
Teresa

Powrót do Egzamin na prawo jazdy