Zapalcie

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Zapalcie

Postprzez Sławek_18 » sobota 07 sierpnia 2004, 21:18

Swieczke nad dusza naszego kolegi Sławka :(
W dniu dzisiejszym zginal tragicznie na motocyklu :( :( :(
AZ nie chce mi sie w to wierzyc :( :(
Niech Bóg czowa nad Jego dusza :((((((((((((((
Ech, nie znalem Go osobiscie a wydawal mi sie bardzo sympatycznym chlopakiem. Kurde, szczere kondolencje rodzinie Sławka.

Pomodlcie sie za Jego dusze.

Taka mala prosba. Zapalmy przyslowiowa swieczke za Sławka w statusach na gg (lub innego komunikatora o ile taka opcje posiada)

TO NIE JEST KAWAŁ, prosze nie robic sobie jaj.
Ostatnio zmieniony sobota 07 sierpnia 2004, 23:22 przez Sławek_18, łącznie zmieniany 1 raz
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez to ja » sobota 07 sierpnia 2004, 21:20

[']
Też nie mogę w to uwierzyć... Znałam go osobiście, nie jest mi łatwo... pewnie wiecie dlaczego...
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez zoltan » sobota 07 sierpnia 2004, 21:30

[']

Zawsze w takich chwilach to samo powtarzam: dlaczego pozytywni ludzie giną, a sk...syny dalej po świecie chodzą i mają się dobrze?

Ty się Asiu trzymaj, jestem z Tobą :*
zoltan

Postprzez ella » sobota 07 sierpnia 2004, 21:35

Aż trudno w to uwierzyć. Zwłaszcza jak giną młodzi ludzie :(
ella
Moderator

Postprzez bodek541 » sobota 07 sierpnia 2004, 21:57

[']['] Uczcijmy to minutą ciszy
A ty Asiu trzymaj sie postaraj być dzielna
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez miros » sobota 07 sierpnia 2004, 22:17

sorry ze uzyje tego slowa ale KU.RWA mnie zamurowalo jak to przeczytalem. normalnie mnie dreszcze teraz przechodza. tyle sie slyszy o wypadkach ale nigdy czlowiek nie mysli ze moze to sie stac komus kogo zna. caly czas mi sie wydaje ze to jakis glupi, niesmaczny kawal :( :( :( :(

spoczywaj w spokoju slawek, bedzie nam ciebie brakowalo......
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez ezka » niedziela 08 sierpnia 2004, 11:18

[*]
:(
nie moge uwierzyc....
jak to sie stalo?
jak sie dowiedzieliscie?
ezka

Postprzez Jen » niedziela 08 sierpnia 2004, 11:52

Szokujące! :shock:
To nie do wiary, jak nagle i niespodziewanie przestaje istnieć życie... :cry: :cry: :cry:

Asieńko, z całego forum Ciebie najbardziej polubiłam i jest mi szczerze przykro.
Trzymaj się tak jak Sławek by tego chciał!

[']['][']
Pozdrowienia! :-)
Jenka

Pierwsze podejście zaliczone 9 listopada 2004 r.
Jen

Postprzez Colin is the best » niedziela 08 sierpnia 2004, 13:40

Jestem w szoku, podobnie z resztą jak Wy wszyscy. Nie znałem Sławka osobiście i wiele nie mogę o nim powiedzieć. Szczere wyrazy wspólczucia, kondolencje rodzinie, przyjaciołom, kolegom i innym znajomym Sławka... Najgorsza jest śmierć bliskiej osoby, bo w niczym nie przypomina tej z gazet i telewizji.

[']['][']['][']['][']['][']

"Ulubiency bogów umieraja młodo, by potem mogli życ w ich towarzystwie.... "

[']['][']['][']['][']['][']

Aby uczcić jego śmierć w tym miesiącu zdejmijmy nogę z gazu. Niech to będzie miesiąc, w którym przestrzegamy ograniczenia prędkości, nie ruszamy gwałtownie spod świateł, przepuszczamy szybsze pojazdy.

Jeszcze jedno. UWAŻAJCIE NA MOTORY :!: W mojej okolicy zginęło ostanio 2 motocyklistów, bo samochody nie zwracały na nie uwagi. Oba wypadki miały miejsce na drodze krajowej. Jeden motocyklista skręcał w lewo, zwolni, zapalił kierunkowskaz i zaczął manewr skrętu... W tym momencie wyprzedzanie zaczął jadący za nim samochód... Pamiętajcie, że na tym motorzre, też siedzi człowiek...
Colin is the best

Postprzez leila » niedziela 08 sierpnia 2004, 14:56

:shock: :shock: nie wierzę ...myślałam ze to jakiś głupi kawał!!!!jak to sie stało???jak się Sławek_18 dowiedziałeś???taki młody chłopak...to musi być tragedia dla bliskich...trzymaj się Asiu-dla ciebie to też spore przeżycie..["]
Opel Corsa 1.2 City:)od 11.10 moja!!!!
leila

Postprzez leila » niedziela 08 sierpnia 2004, 15:05

aha i jeszcze jedno...może nie najważniejsze ale czy ktoś (Asia??)może ma jakies zdjęcie Sławka,cobyśmy wiedzieli choć jak wyglądał nasz kolega z forum.. :cry: Panie swiec nad jego duszą...[']
Opel Corsa 1.2 City:)od 11.10 moja!!!!
leila

Postprzez scorpio44 » niedziela 08 sierpnia 2004, 16:21

Obrazek

To jest zdjęcie z jego osiemnastki. Jak wygląda trzeźwy Sławek, wie tylko Asia. My się już niestety nie dowiemy... Najbardziej to mi szkoda tego, że gdyby wreszcie ze zlotem wypaliło, to będzie bez Sławka.

Ale zawsze mówiłem wprost, co myślę, więc tak będzie i teraz: oczywiście, że jest mi przykro, szczere wyrazy współczucia dla rodzinki, przyjaciół, znajomych, dla Asi w szczególności. Ale z drugiej strony... Jak sobie spróbuję wyobrazić okoliczności i powody tego wypadku, to mam wrażenie, że mi Sławka nie szkoda. Dlaczego? Dowiedziałem się, że uciekał przed policją. Bez powodu nie uciekał - to raz. A opowiadał mi trochę o swoich namotocyklowych wyczynach, z których można było wywnioskować, że był zwykłym, pospolitym dawcą nerek. Dawca nerek nie jako pospolite określenie motocyklisty, tylko jeden z wielu szaleńców, dzięki którym na naszych drogach jest coraz bardziej niebezpiecznie. Tak że bez powodu nie uciekał - to raz, a dwa - niestety jestem sobie w stanie wyobrazić ową ucieczkę...
A wyśmiał mnie kiedyś jak powiedziałem, że motor to pojazd dla samobójców...

Spoczywaj w pokoju, Sławek. Jeszcze się kiedyś spotkamy tam na górze. I nasłuchasz się od nas za to, że wolałeś szaleć na motorze, niż poczekać na zlot. :D I powiesz mi, skąd miałeś numer gg do Karuli.

PS: Qrde... Musiało zabraknąć osoby, która najbardziej mnie namawiała do powrotu na forum, żebym wrócił...
Ostatnio zmieniony wtorek 17 maja 2005, 19:42 przez scorpio44, łącznie zmieniany 1 raz
scorpio44

Postprzez Bumer » niedziela 08 sierpnia 2004, 16:21

[']['][']

Qrcze, szkoda takiej mlodej osoby :(
Jeszcze przed wakacjami rowniez na motorze zginal absolwent mojego liceum, wszystko przez te nasze drogi...

[']['][']
Bumer

Postprzez miros » niedziela 08 sierpnia 2004, 17:56

niestety w wiekszosci nie jest to wina drog a wina ludzi ktorzy sie po nich poruszaja. jest mi naprawde szkoda slawka ale jak sie dowiedzialem przed chwila ze uciekal przed policja no to w sumie co tu duzo gadac, sam sobie zapracowal na to co sie stalo. przykro mi ze to mowie ale tak to teraz widze.

Im wieksza predkosc, tym krotsza robi sie droga do kostnicy :(

niestety tak to juz w wiekszosci przypadkow jest... :(
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez dorsio » niedziela 08 sierpnia 2004, 18:20

[']
Kiedy zobaczyłem jego status na gg to pomyślałem, że to głupi żart.
A teraz to mnie normalnie zamurowało :shock:
:( :( :(
dorsio

Następna strona

Powrót do Sytuacje na drodze