jutro egzamin!!!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

jutro egzamin!!!

Postprzez kaczor_ » wtorek 03 sierpnia 2004, 21:19

no coz jutro znow czeka mnie walka z wiatrakami bo trzeba isc na egzamin...podchodze po raz drugi w Dąbrowie Górniczej( za pierwszym razem oblalem łuk- raz za wczesnie sie zatrzymalem przy jezdzie do przodu, a przy powtorce pojechalem za blisko prawej strony i mimo ze zatrzymalem sie dobrze to cofajac zachaczylem losterkiem o pacholek)... jesli mozna to poratujcie mnie jakimis radami jak przejechac ten plac i potem miasto(konkretnie miejsca na ktore zwrocic szczegolna uwage) bo zupelnie nie wiem czego sie spodziewac... niby jezdze dobrze ale jednak nie zdalem za pierwszym razem, moze to dlatego ze podszedlem na duzym luzie i to mnie zgubilo, no a teraz zaczynam czuc mala nerwowke... help me!!![/b]
kaczor_

Re: jutro egzamin!!!

Postprzez Inga » środa 04 sierpnia 2004, 12:08

kaczor_ napisał(a):niby jezdze dobrze ale jednak nie zdalem za pierwszym razem, moze to dlatego ze podszedlem na duzym luzie i to mnie zgubilo, no a teraz zaczynam czuc mala nerwowke... help me!!![/b]

To, że jeździ się dobrze niestety nie zawsze gwarantuje powodzenie na egzaminie :( . Moim zdaniem jednak lepiej jest podejść na luzie do egzaminu, niż stresować się. Chyba, że jest to stres mobilizujący :wink:
W każdym razie nie denerwuj się, a będzie dobrze. Tak na pocieszenie to wiedz, że na egzaminie bardzo dużo osób odpada właśnie na tym manewrze. Głowa do góry i powodzenia!
Inga

Postprzez Mmeva » środa 04 sierpnia 2004, 13:06

Plac:
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1269

Coś o Dabrowie Górniczej:
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1560

Powodzenia!
PS. A na przyszłość korzystaj z opcji "szukaj" :wink:
Mmeva

zdalem!!!

Postprzez kaczor_ » piątek 06 sierpnia 2004, 21:30

ZDALEM!!!nie bylo tak zle(wszystko bezblednie, nic sie do mnie egzaminator nie odezwal tylko powiedzial: "Egzamin pozytywny, do widzenia"...
kaczor_

Postprzez to ja » piątek 06 sierpnia 2004, 21:31

To gratulacje :!:
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Re: zdalem!!!

Postprzez Harry » piątek 06 sierpnia 2004, 21:39

kaczor_ napisał(a):ZDALEM!!!nie bylo tak zle(wszystko bezblednie, nic sie do mnie egzaminator nie odezwal tylko powiedzial: "Egzamin pozytywny, do widzenia"...

No to był bardzo wylewny :!: :wink:
Einmal ist keinmal :)

Prawo jazdy kat. B:-)
Harry

Postprzez Trendzik » sobota 07 sierpnia 2004, 14:39

Obym ja też za 2 razem zdał :wink: Boje się w sumie troche, ale wykupiłem sobie 1 godzine na placu w WORD-zie. Może to pomoże, ale nie wiem.
Trendzik

Postprzez ella » sobota 07 sierpnia 2004, 14:43

Trendzik napisał(a):Obym ja też za 2 razem zdał :wink: Boje się w sumie troche, ale wykupiłem sobie 1 godzine na placu w WORD-zie. Może to pomoże, ale nie wiem.

Ta godzina wykupiona na placu WORD powinna ci duzo pomóc. Przećwiczysz sobie plac w takich warunkach w jakich bedziesz zdawał.
Powodzenia :!:
ella
Moderator

Postprzez Trendzik » sobota 07 sierpnia 2004, 14:46

ella napisał(a):
Trendzik napisał(a):Obym ja też za 2 razem zdał :wink: Boje się w sumie troche, ale wykupiłem sobie 1 godzine na placu w WORD-zie. Może to pomoże, ale nie wiem.

Ta godzina wykupiona na placu WORD powinna ci duzo pomóc. Przećwiczysz sobie plac w takich warunkach w jakich bedziesz zdawał.
Powodzenia :!:

Właśnie pod takim kątem ją brałem. Może jak się przyzwyczaje do tamtego placu, ubzduram sobie te odległości itp. to powinno być dobrze :wink:
Trendzik

Re: jutro egzamin!!!

Postprzez Snuj ze Szczecina » sobota 07 sierpnia 2004, 19:33

kaczor_ napisał(a):niby jezdze dobrze ale jednak nie zdalem za pierwszym razem[/b]

To ty nie wiesz, że prawdziwy kierowca zdaje za 2 razem :wink:
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Powrót do Egzamin na prawo jazdy