przez magdzia91ck » wtorek 11 maja 2010, 18:46
Od pół roku jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy. Kurs na prawo jazdy robiłam w ENIGMIE. Również moje rodzeństwo uczęszczało na kurs do tej szkoły.Bardzo podobało mi się podejście tej szkoły do kursantów- zawsze próbowali dopasować godziny jazdy do wymagań kurstanta . Akurat byłam przypadkiem który jeździł z 2 instruktorami: panem Markiem S i Marcinem S. Obaj naprawdę fachowo podchodzili do wykonywanej przez nich pracy, zawsze wszystko dobrze tłumaczyli,nigdy nie spotkałam się żeby wyśmiewali się z moich błędów na jazdach. Nigdy też nie spotkałam się, żeby na moich jazdach dochodziło do takich rzeczy jak załatwianie własnych spraw np. jazda po sklepach lub coś tego typu. Faktycznie, czasem zdarzało się, że rozpoczynałam jazdę później lub że kończyłam ją wcześniej ale to tylko parę razy sie zdarzyło. Dzięki nim zdałam prawko za pierwszym razem mimo iż uczyłam się tylko jazdy na zajęciach. Mogę z czystym sumieniem polecić tą szkołę i tych instruktorów, bo atmosferę jaką stworzyli trudno opisać, aż naprawdę trudno mi było się z nimi rozstać :(