Warszawa 7-8 listopad

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

Warszawa 7-8 listopad

Postprzez rusel » wtorek 10 listopada 2009, 12:43

Czy wie ktos jak przebiegaly egzaminy praktyczne?
rusel

Postprzez cih » wtorek 10 listopada 2009, 15:57

W Warszawie nie wiem jak ludziom poszło, ale kolega zdawał 24-25.10.2009 r. – MORD w Nowym Sączu miał na godz. 9.00 w niedzielę 25 - go grupa 15 osobowa na egzamin praktyczny zdały 3 osoby !!! wszystkie osoby miały już wcześniej zdaną teorię :) po Piotrkowie i Krośnie. Co najciekawsze dużo osób ponoć padło na terenie ośrodka bo jest tam ograniczenie do 10 km/h i podczas ustawiania samochodu na łuku po powrocie z miasta.
Ostatnio zmieniony czwartek 12 listopada 2009, 08:56 przez cih, łącznie zmieniany 1 raz
cih

Re: Warszawa 7-8 listopad

Postprzez oskbelfer » wtorek 10 listopada 2009, 23:13

rusel napisał(a):Czy wie ktos jak przebiegaly egzaminy praktyczne?

pewnie przebiegały zgodnie z instrukcją egzaminowania i regulaminem pracy komisji weryfikacyjnej :)

Natomiast ja jestem Ciekaw ile osób zdalo i za co oblewali albo inaczej jakie błędy popełniali kandydaci :)
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez cih » czwartek 12 listopada 2009, 15:42

Analizując ostatnią zdawalność egzaminów praktycznych można sądzić iż poprzeczka na egzaminach powędrowała znowu w górę, jeszcze niedawno mając egzamin teoretyczny zdany praktyka wdawała się tylko formalnością. A teraz teorie ktoś zda osobno później 5 miesięcy przygotowuje się do praktycznego nie zdaje to ma góra jeszcze jedno podejście :( jak mu się nie uda to znów musi zdawać teorię. Analizując wyniki z ostatnich egzaminów praktycznych najlepsza zdawalnośc była ostatnio ponoć w Częstochowie na poziomie 50 %, w Krośnie około 20%, w Nowym Sączu poniżej 20 %.
A jeszcze nie tak dawno wszyscy pisali że zdawalność na praktycznym wynosi 70-80 %.
cih

Postprzez oskbelfer » czwartek 12 listopada 2009, 18:25

cih a skąd masz takie informacje o zdawalności - chętnie bym przeanalizował te dane z okresu ostatnich 5 lat :)
oskbelfer

Postprzez cih » czwartek 12 listopada 2009, 21:12

oskbelfer napisał(a):cih a skąd masz takie informacje o zdawalności - chętnie bym przeanalizował te dane z okresu ostatnich 5 lat :)

W Częstochowie byłem osobiście, a Nowym Sączu i Krośnie zdawał kolega, co do wcześniejszej zdawalności sledze to forum już od ponad roku i z moich obserwacji i relacji tu zamieszczanych wynika, że jeszcze rok temu zdawalność części praktycznej była trochę wyższa.
cih

Postprzez oskbelfer » piątek 13 listopada 2009, 18:44

być może nie neguję jednak byłem w Sączu i ludzie dość ładnie zdawali - zwłaszcza w sobote, w niedziele też niebyło najgorzej :)
oskbelfer

Postprzez cih » poniedziałek 16 listopada 2009, 09:06

oskbelfer napisał(a):być może nie neguję jednak byłem w Sączu i ludzie dość ładnie zdawali - zwłaszcza w sobote, w niedziele też niebyło najgorzej :)

Kolega zdawał w niedzielę o 9.00 w Sączu tak jak pisałem jechał w przed ostatniej parze, pisał mi że na 15 osób z 9.00 3 osoby zdały.
cih

Postprzez oskbelfer » środa 18 listopada 2009, 19:27

cih napisał(a):
oskbelfer napisał(a):być może nie neguję jednak byłem w Sączu i ludzie dość ładnie zdawali - zwłaszcza w sobote, w niedziele też niebyło najgorzej :)

Kolega zdawał w niedzielę o 9.00 w Sączu tak jak pisałem jechał w przed ostatniej parze, pisał mi że na 15 osób z 9.00 3 osoby zdały.

W niedzielę byłem od rana pokibicować mojej koleżance i kilku kolegom.

Z mojej "grupki" koleżeństwa zdało 3 osoby plus ich "egzaminacyjni partnerzy" tak więc mamy już 6 osób :) Ale tak naprawdę - lekko niejest :)
oskbelfer

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów