Losowanie zestawów na egzaminku:)

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Losowanie zestawów na egzaminku:)

Postprzez Harry » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 21:39

Pytanko do tych, co zdawali praktyczny:)
Czy przy losowaniu, a raczej przed losowaniem egzaminator pokazywał Wam zestawy, tzn. odwrócone karty?
Einmal ist keinmal :)

Prawo jazdy kat. B:-)
Harry

Postprzez to ja » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 21:42

Nie zawsze je pokazują. U mnie na 4 egzaminy na 3 egzaminator pokazał po wylosowaniu jakie były zestawy.
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez ella » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 21:43

Prawdę mówiąc nie pokazywał zestawów. Ale zdawałam trzy razy i za kazdym razem miałam inny.
ella
Moderator

Postprzez Harry » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 22:14

Ja mam akurat zawsze to samo, ale dziś słyszałam, że istnieje mozliwość, że nie ma różnych zestawów, bo niemal wszyscy mają na egzaminie prostopadłe przodem- bo to najwredniejszy manewr i wiele osób ma z tym problemy.
Jeśli jest wszystko OK, to chyba można poprosić o pokazanie kart?

Harry

Postprzez ella » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 22:20

Jeśli jest wszystko OK, to chyba można poprosić o pokazanie kart?

Zawsze mozna poprosic o pokazanie pozostałych zestaów.
ella
Moderator

Postprzez sharky » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 22:34

Harry napisał(a):bo niemal wszyscy mają na egzaminie prostopadłe przodem- bo to najwredniejszy manewr i wiele osób ma z tym problemy.

A mnie za to "przesladuje" koperta :( Dwa razy podchodzilam i dwa razy byla, raz w zestawie z parkowaniem skosnym a raz z ruszaniem pod gorke.

Przy pierwszym podejsciu na placu spotkaly sie 3 grupy zdajacych i wszystkie mialy ten sam zestaw :wink: innym razem dwie grupy tez mialy jednakowey zestaw.... Hehe zupelnie jakby bylo cos takiego jak "Zestaw Dnia" - "Dzisiejsze Egzaminy sponsoruje Zestaw nr 2" :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 02 sierpnia 2004, 23:41 przez sharky, łącznie zmieniany 1 raz
Obrazek
sharky

Postprzez bodek541 » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 22:43

sharky napisał(a):
Harry napisał(a):bo niemal wszyscy mają na egzaminie prostopadłe przodem- bo to najwredniejszy manewr i wiele osób ma z tym problemy.

A mnie za to "przesladuje" koperta :( Dwa razy podchodzilam i dwa razy byla, raz w zestawie z parkowaniem skosnym a raz z ruszaniem pod gorke.

Przy pierwszym podejsciu na placu spotkaly sie 3 grupy zdajacych i wszystkie mialy ten sam zestaw :wink: innym razem dwie grupy tez mialy jednakowey zestaw.... Hehe zupelnie jakby bylo cos takiego jak "Zestaw Dnia" - "Dzisiejsze Egzaminy sponsoruje Zestaw nr 2" :lol: :lol: :lol:

Hehe u nad koperta nazywa sie zatoczka ja 3 razy mialem zatoczke i gorke a inni zatoczke i parkowanie tylem tzn inna grupa. A z tym Egzaminy sponsoruje to jest dobre :lol:
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez Harry » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 22:58

bodek541 napisał(a):Hehe u nad koperta nazywa sie zatoczka ja 3 razy mialem zatoczke i gorke a inni zatoczke i parkowanie tylem tzn inna grupa. A z tym Egzaminy sponsoruje to jest dobre :lol:

W Sieradzu koperta to zatoczka, ale dla mnie zawsze pozostanie kopertą, taka samo jak sieradzka kremówka zawsze będzie dla mnie krakowską "napoleonką"- co region to obyczaj;)

Harry

Postprzez sharky » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 23:34

bodek541 napisał(a):Hehe u nad koperta nazywa sie zatoczka

Harry napisał(a):W Sieradzu koperta to zatoczka, ale dla mnie zawsze pozostanie kopertą

Tak fachowo to nazywa sie parkowanie rownolegle :wink: ale ta nazwa jakas przydluga i wszyscy stosuja nazwy zwyczajowe: koperta, zatoczka :D
Obrazek
sharky

Powrót do Egzamin na prawo jazdy