Pytanko do tych, co zdawali praktyczny:)
Czy przy losowaniu, a raczej przed losowaniem egzaminator pokazywał Wam zestawy, tzn. odwrócone karty?
przez Harry » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 21:39
przez to ja » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 21:42
przez ella » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 21:43
przez Harry » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 22:14
przez ella » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 22:20
Jeśli jest wszystko OK, to chyba można poprosić o pokazanie kart?
przez sharky » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 22:34
Harry napisał(a):bo niemal wszyscy mają na egzaminie prostopadłe przodem- bo to najwredniejszy manewr i wiele osób ma z tym problemy.
przez bodek541 » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 22:43
sharky napisał(a):Harry napisał(a):bo niemal wszyscy mają na egzaminie prostopadłe przodem- bo to najwredniejszy manewr i wiele osób ma z tym problemy.
A mnie za to "przesladuje" koperta :( Dwa razy podchodzilam i dwa razy byla, raz w zestawie z parkowaniem skosnym a raz z ruszaniem pod gorke.
Przy pierwszym podejsciu na placu spotkaly sie 3 grupy zdajacych i wszystkie mialy ten sam zestaw :wink: innym razem dwie grupy tez mialy jednakowey zestaw.... Hehe zupelnie jakby bylo cos takiego jak "Zestaw Dnia" - "Dzisiejsze Egzaminy sponsoruje Zestaw nr 2" :lol: :lol: :lol:
przez Harry » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 22:58
bodek541 napisał(a):Hehe u nad koperta nazywa sie zatoczka ja 3 razy mialem zatoczke i gorke a inni zatoczke i parkowanie tylem tzn inna grupa. A z tym Egzaminy sponsoruje to jest dobre :lol:
przez sharky » poniedziałek 02 sierpnia 2004, 23:34
bodek541 napisał(a):Hehe u nad koperta nazywa sie zatoczka
Harry napisał(a):W Sieradzu koperta to zatoczka, ale dla mnie zawsze pozostanie kopertą