Założenie centralnego z pilota

Tutaj mile będą widziane wypowiedzi na temat techniki kierowania, oraz wszelkie porady dotyczące kupna, obsługi i eksploatacji pojazdu.

Moderatorzy: ella, klebek

Założenie centralnego z pilota

Postprzez Razor1990 » środa 14 października 2009, 22:00

Ile może kosztować założenie centralnego zamka otwieranego z pilota do samochodu 4 drzwiowego, mającego centralny fabryczny, otwierany z pilota?
Razor1990

Re: Założenie centralnego z pilota

Postprzez Rejden » środa 14 października 2009, 22:03

Razor1990 napisał(a):Ile może kosztować założenie centralnego zamka otwieranego z pilota do samochodu 4 drzwiowego, mającego centralny fabryczny, otwierany z pilota?
Wiem, to jest podchwytliwe pytanie. Nic nie kosztuje, bo taki zamek jest już zamontowany 8)
Alkoholik też człowiek 8)
Rejden

Postprzez Razor1990 » środa 14 października 2009, 23:11

No dobra, ale siłowniki sterowane zdalnie pilotem to już chyba kosztują? :P
Razor1990

Postprzez athlon » środa 14 października 2009, 23:50

eee, może nie takie podchwytliwe bo orginalny może nie działać, albo kolega chce mieć dwa zamki otwierane oddzielnie pilotami. Takie coś jak zakłądanie prezerwatywy i branie pigułek, dwa razy wieksza ochrona :]

Chłopaku słyszałeś o takim serwisie alledrogo.pl czy jak tam to sie pisze. Tam tego dziadostwa na pęczki bodajże od 100paru złotych. A ile założenie w warsztacie? No jezeli sam nie potrafisz to elektryk pewnie wezmie cos kolo 50zł za godzine, a ilosc godzin zalezy od skomplikowania alarmu, tak pi razy drzwi od 2 godzin do nawet 4-5.

Kurde, skąd ja to wszystko wiem <mysli>
athlon

Postprzez marcij » czwartek 15 października 2009, 13:27

Calkiem przyzwoity sterownik kosztuje 40zl . Carprotect bx-30. zakldalem tego troche, ma potwierdzenie kierunkami , dodatkowy kanal, dwa piloty i zadowalajaca jakosc. Jak cos lepszego , to polski mini-ster, ale to juz drozej. Instalujesz sam , wg schematu, a jak nie, to szukasz kogos. Ja osobiscie, biore za to 30zl.
Obrazek
marcij

Powrót do Porady techniczne