drill napisał(a):Ależ "cman" błysnąć, bo któż to uznał, że Twoja interpretacja jest prawidłowa?
Ja nie potrzebuję niczyjego uznania. Jeżeli ktoś jest chętny do
sensownej dyskusji, to ja bardzo chętnie wytłumaczę dlaczego moja interpretacja jest prawidłowa.
drill napisał(a):To jednak policja i sądy są od interpretacji tych zasad, a nie forum i jego moderatorzy...
Od interpretacji są wszyscy, prawo jest dla każdego i każdy może je interpretować. Jednie interpretacja sądu (a nie policji) ma większą "siłę", co nie oznacza, że jest jakimkolwiek źródłem prawa.
drill napisał(a):...forum i jego moderatorzy, a jako taki powinieneś propagować tu na forum wersję, z którą może się i nie zgadzasz, ale od której zależy czy ktoś będzie lub nie miał kłopoty z prawem.
Widzę, że jesteś kolejnym, który zupełnie nie rozumie pojęcia moderatora.
drill napisał(a):Jeśli jesteś, aż tak pewny siebie to, dlaczego komenda główna policji wydział ruchu drogowego nie została przez Ciebie jeszcze przekonana...?
Bo jej nigdy nie przekonywałem.
drill napisał(a):Może byś się czasami zastanowił, że takie plecenie na forum publicznym może doprowadzić do tragedii, a w najlepszym wypadku do mandatu.
Powtarzam, jeżeli masz coś do powiedzenia w temacie rond, to zapraszam do dyskusji, a jeżeli nie, to wstrzymaj się z tekstami o pleceniu.