Ile dać??;)

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Ile dać??;)

Postprzez Harry » czwartek 29 lipca 2004, 22:09

Pewnie już ktoś pytał :D Ile dać kasy żeby zdać egzamin? I jak to załatwić? Pytanie kieruję zwłaszcza do geniuszy, którzy zdali za pierwszym razem :D Pytam poważnie. Pozdrawiam :D
Harry

Re: Ile dać??;)

Postprzez ella » czwartek 29 lipca 2004, 22:15

Harry napisał(a):Pewnie już ktoś pytał :D Ile dać kasy żeby zdać egzamin? I jak to załatwić? Pytanie kieruję zwłaszcza do geniuszy, którzy zdali za pierwszym razem :D Pytam poważnie. Pozdrawiam :D

Myslisz, że jak ktos zdał za pierwszym razem to dał :?: Chyba sie mylisz. Powodzenia :!:
ella
Moderator

Postprzez Harry » czwartek 29 lipca 2004, 22:18

Chyba, że miał baaaaaaaardzo szerokie plecy :D
Harry

Re: Ile dać??;)

Postprzez to ja » czwartek 29 lipca 2004, 22:20

Harry napisał(a):Pewnie już ktoś pytał :D Ile dać kasy żeby zdać egzamin? I jak to załatwić? Pytanie kieruję zwłaszcza do geniuszy, którzy zdali za pierwszym razem :D Pytam poważnie. Pozdrawiam :D

Wystarczy zapłacić za egzamin teoretyczny - 20 zł i praktyczny 74 zł. No i oczywiście należy mieć odrobinę szczęścia ;)

Życzę powodzenia na egzaminie i obym Cię nie spotkała na ulicy, chyba, że zdasz egzamin bez łapówki...

Pozdrawiam :)
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez Harry » czwartek 29 lipca 2004, 22:23

Oj, akurat mieszkasz w innym mieście :D Ale może się spotkaliśmy, bo jeżdżę już coś ok. 2 lata- oczywiście bez prawka :D
Harry

Postprzez to ja » czwartek 29 lipca 2004, 22:26

Harry napisał(a):Oj, akurat mieszkasz w innym mieście :D Ale może się spotkaliśmy, bo jeżdżę już coś ok. 2 lata- oczywiście bez prawka :D

Akurat nie masz się czym cieszyć. Ale skoro jeździsz już 2 lata, to dlaczego boisz się egzaminu :?: Przecież potrafisz jeździć, nie stanowisz zagrożenia... Jesteś tchórzem, który woli zapłacić a nie zrobić sobie obciachu, bo wiesz doskonale, że może Ci się nie udać i nie zdasz za pierwszym razem. Wiesz, niezdany egzamin nie jest hańbą, ale przecież lepiej jest iść na łatwiznę. Mam jednak nadzieję, że nie uda Ci się dać łapówki, a jeśli nawet uda się, liczę na to, że nie ujdzie Ci to płazem. Oby tylko niewinni ludzie nie musieli przez to cierpieć...

to ja

Postprzez Harry » czwartek 29 lipca 2004, 22:32

Asia, zdawałam 2 razy, po drugie jestem bardzo niesprawiedliwie traktowana przez egzaminatorów, bo nie jestem z tego miasta, gdzie akurat mieszkam i zdaję, a tu się wszyscy znają. Wolę zapłacić komuś i zdać, i nie oceniaj pochopnie.
Harry

Postprzez to ja » czwartek 29 lipca 2004, 22:33

Harry napisał(a):Asia, zdawałam 2 razy, po drugie jestem bardzo niesprawiedliwie traktowana przez egzaminatorów, bo nie jestem z tego miasta, gdzie akurat mieszkam i zdaję, a tu się wszyscy znają. Wolę zapłacić komuś i zdać, i nie oceniaj pochopnie.

To zmień WORD. Poza tym ja zdałam dopiero za 4 razem i też w trakcie zdawania miałam różne przygody, ale obiecałam sobie, że łapówki nie dam. Jeśli chodzi o ilość wydanych pieniędzy to i tak taniej mnie to wyniosło razem z kursem niż kosztowałaby łapówka.

to ja

Postprzez Harry » czwartek 29 lipca 2004, 22:36

Nie bardzo mam czas zmienić WORD, tu jest tylko jeden:( A jeśli zmienić to w innym mieście, do tego kilka jazd na nowym miejscu- nie mam na to czasu:(
Harry

Postprzez Sławek_18 » czwartek 29 lipca 2004, 22:41

Harry napisał(a):Nie bardzo mam czas zmienić WORD, tu jest tylko jeden:( A jeśli zmienić to w innym mieście, do tego kilka jazd na nowym miejscu- nie mam na to czasu:(

Po co jazdy w nowym miescie? przeciez jezdzisz juz od 2 lat to sobie wszedzie poradzisz. Chyba ze to trasa kosciol-dom.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez bodek541 » czwartek 29 lipca 2004, 22:43

Harry powiem Ci tak jak nie masz czasu to po co robisz prawo jazdy a zdawałaś 2 razy i tylko 2 razy ja zdawałem 4 razy i nie zdałem i powiedziałem że łapówki nie dam i teraz po 2 latach znowu sie za to wziąłem nie poddaje sie a też nie mam czasu
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez Harry » czwartek 29 lipca 2004, 22:43

Warto poznać miasto pod kątem egzaminu, takie jest moje zdanie. A do kościoła nie chodzę, a tym bardziej nie jeżdżę :D
Harry

Postprzez Harry » czwartek 29 lipca 2004, 22:46

bodek541 napisał(a):Harry powiem Ci tak jak nie masz czasu to po co robisz prawo jazdy a zdawałaś 2 razy i tylko 2 razy ja zdawałem 4 razy i nie zdałem i powiedziałem że łapówki nie dam i teraz po 2 latach znowu sie za to wziąłem nie poddaje sie a też nie mam czasu

To w Częstochowie tak ciężko? Myślalam, że tylko tu na prowincji takie dziadostwo;) Dlaczego czekałeś aż 2 lata?
Harry

Postprzez Sławek_18 » czwartek 29 lipca 2004, 22:46

poprostu sie boisz zdawac w innym miescie :P JEzdzisz po znanych i tych samych "trasach" po swoim miescie do tego nie potrafisz zdac egzaminu.
Najlepiej bedzie jak zakonczysz dyskusje o dawaniu lapowki.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Harry » czwartek 29 lipca 2004, 22:50

Sławku- na marginesie, ja też jestem z Krakowa (niestety od ponad roku już tam nie mieszkam). Zapytałam poważnie, więc chciałabym otrzymać jakąś odpowiedź. A z Ciebie taki geniusz? :D Niejeden zdałam już egzamin;)
Harry

Następna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy