Powypadkowy czy nie?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Powypadkowy czy nie?

Postprzez kd » wtorek 22 września 2009, 20:27

http://otomoto.pl/honda-civic-C9806862.html

Mam dylemat czy w ogóle interesować się tym... bo zastanawia mnie przód i tylna klapa...

Co o tym sądzicie po obejrzeniu zdjęć?
26.08.2009 - Egzamin Państwowy: teoria (+), plac (+), miasto (+) - za pierwszym razem :)
Obrazek
kd

Postprzez Xsystoff » wtorek 22 września 2009, 21:05

LOL, co to za roznica czy samochod za 4 tys zł byl w swojej 15 letniej historii uderzony czy nie? :lol: :lol: :lol:
Xsystoff

Postprzez Borys68 » wtorek 22 września 2009, 21:39

Ahoj!
Xsystoff napisał(a):LOL, co to za roznica czy samochod za 4 tys zł byl w swojej 15 letniej historii uderzony czy nie? :lol: :lol: :lol:

W sumie to chyba właściwe podejście ...
Zrób przegląd przedzakupowy w ASO albo czymś zbliżonym - ok. 120 złotych. Po nim zdecyduj - kupować czy nie.
Borys
Ostatnio zmieniony wtorek 22 września 2009, 23:08 przez Borys68, łącznie zmieniany 1 raz
PJ ("1.06"; "78") odebrane 4.V.2009
Borys68

Postprzez athlon » wtorek 22 września 2009, 21:45

na błotnikach brakuje listew wykończeniowych, z tyłu klapa źle spasowana, wnętrze wyszykowane pod sprzedaż, sciemnione z tyły szyby świadczą o tym że jakiś małolat tym śmigał (pewnie sie popisywał przed kolegami) Po komorze silnika widać że nie dawno był malowany. Trzeba by go było obskoczyć miernikiem lakieru i wjechac do jakiegoś mechanika żeby oblukał co tam do wymiany.

A swoją drogą to co ty byś chciał od 15stoletniego złoma za 5k??

P.S.

A to ze bezwypadkowy to znaczy ze nie przejechała po nim lokomotywa i nie jest pospawany z 7dmiu innych hond. Ale napewno był bity bo to z daleka widać. I to w przód i w tył. Zarejestruj się na bezwypadkowe.net wstaw tam to zdjęcie to ci chłopaki dokładnie opiszą co i jak, a jak którys bedzie mial blisko to ci jeszcze podjadą, obejrzą i napisza co i jak.
athlon

Postprzez ajatollah » środa 23 września 2009, 10:29

no niestety- na zdjęciach lakier prezentuje się zbyt dobrze- albo ktoś retuszował (myjnia, woski, Photoshop), albo niedawno lakierowany.
Wydaje się też, że ma myty silnik, niestety w tak tanim aucie wygląda to podejrzanie.
Brak również maty wygłuszającej pod maską.
Wydaje się być uderzony, pytanie jak mocno.
Pamiętaj jednak: to że auto było bite nie znaczy ze trzeba je od razu skreślić...

btw. jak jesteś zainteresowany Hondami to wejdź na: http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/index.php
tam są ludzie, którzy mogą podjechać i zobaczyć na żywi konkretny egzemplarz jeśli są z okolicy. Po za tym dowiesz się o wadach i usterkach trapiących konkretną generację civica.
ajatollah

Postprzez BOReK » środa 23 września 2009, 11:23

Poza tym za 5k mógłbyś znaleźć (właśnie na takich forach) ten sam model z lepszym silnikiem na wtrysku i/lub wyposażeniem oraz z właściwie pewną historią. Nie pal się tak, poczekaj i szukaj. Jak ja kupiłem samochód, to dopiero wtedy wszedłem na takie forum i zobaczyłem co mógłbym mieć gdybym poczekał jeszcze z miesiąc. Tylko mnie goniły wakacje, teraz ciebie w sumie nic nie goni w ten sposób. ;)
BOReK

Postprzez Neurot » środa 23 września 2009, 11:37

Tutaj popytaj: http://bezwypadkowe.net/
Nie zaglądam tam raczej, ale widziałem i słyszałem ze nieraz już komuś pomogli uniknąć wtopy..
Pozdrawiam i życzę szczęśliwej podróży
Obrazek
Neurot

Postprzez 4est » środa 23 września 2009, 12:14

z Każdej strony był bity widać na odległość :wink2:
Nigdy bym nie kupił auta z mytym silnikiem a tym bardziej nie pchał w starego japończyka
ŚMIERĆ ZAWSZE WSIADA RAZEM Z NAMI DO AUTA I CIERPLIWIE CZEKA
4est

Powrót do Luźna gadka