STRZEŻCIE SIĘ Akademii Jazdy VIP - Górczewska 155

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

STRZEŻCIE SIĘ Akademii Jazdy VIP - Górczewska 155

Postprzez maksymiliana » wtorek 22 września 2009, 14:37

http://www.vipszkola.pl/index.php - to jest ich strona. Każda informacja na niej zawarta jest jedną wielka sciemą!!!.
Nie posiadają kilku instruktorów, nie posiadają kilkunastu samochodów. tylko niewielu od nich zdało prawa jazdy - bo jeszcze nie dokończyli kursu!!! Po prostu instruktor jest wiecznie zajęty i nie ma czasu by wyjeździć wszystkie przysługujące kursantowi godziny!!! On nawet nie ma czasu by telefon odebrać. A tak się w każdym ogłoszeniu chwali że posiada największą zdawalność - w dodatku możliwą do sprawdzenia w WORD-zie (ciekawe jakim sposobem, kto takich informacji udzieli, hi hi hi).
A więc naprawdę - szczerze odradzam!!!
A polecam Zielony Listek :lol:
maksymiliana

NIE ZGADZAM SIĘ!

Postprzez annatarka » czwartek 17 grudnia 2009, 18:41

a ja nie zgadzam sie z przedmowca bo razem z siostra jestesmy bardzo zadowolone z tej szkoly!!ja jezdzilam z panem krzysiem, ktorego z czystym sumieniem moge polecic bo spokojnie i bardzo dokladnie wszystko tlumaczy,zawsze byl punktualny,zero stania w korkach i w efekcie egzamin zdany za pierwszym razem :))) siostra jezdzila z panem jackiem i rowniez jest bardzo zadowolona-zdala za pierwszym razem.
ludzie nie wierzcie w to co wypisuje sie w internecie bo szkoly wzajemnie sie krytykuja zeby popsuc swojej konkurencji opinie,najlepiej wybrac szkole z polecenia znajomych bo jest sprawdzona.ja szczerze polecam akademie jazdy vip bo z instruktora jak i calej organizacji bylam zadowolona.profesjonalisci.
a co do pierwszej opinii to szkola zielony listek krytykuje podobno wiekszosc szkol w warszawie zachwalajac przy tym siebie-powodzenia z taka bezczelnoscia!
annatarka

Postprzez piotrekbdg » czwartek 17 grudnia 2009, 19:52

annatarka, pierwsza myśl jaka mi się nasunęła po przeczytaniu twego postu to silne przeświadczenie że jesteś pracownikiem tej skrytykowanej szkoły. Jeśli nawet dzięki instruktorom korków na drodze nie było...normalnie cuda
piotrekbdg

Postprzez sjakubowski » czwartek 17 grudnia 2009, 23:04

Wystarczy zgłosić sprawę do nadzoru i szkoła przestaje istnieć, jeśli znajdą tylko jedną nieprawidłowość np. w dokumentacji...

Jeśli chcemy aby szkolenia trzymały poziom - róbmy to w każdym podejrzanym przypadku! Wtedy nie będzie takich historii, że po kilku latach trzeba oddawać prawko... a i sam poziom nauczania się poprawi!

Pozdrawiam!
sjakubowski

Postprzez piecyk » środa 23 grudnia 2009, 12:53

Wystarczy zgłosić sprawę do nadzoru i szkoła przestaje istnieć, jeśli znajdą tylko jedną nieprawidłowość np. w dokumentacji...

Czyżby?
"nieprawidłowość" "nieprawidłowości" nierówna...
piecyk

Postprzez ks-rider » środa 23 grudnia 2009, 16:25

Kazdy kto zdecyduje sie na szkolenie w tym osrodku sam bedzie mogl sprawdzic, jak faktycznie pokrywa sie ona i jej dane z rzeczywistoscia.

Annatarka jestem pelen podziwu dla Twojego instruktora, ze nigdy nie stalas w korku. Rzecz tylko w tym w jakiej porze mialas jazdy, bo takie rzczy to tylko w Era'rze :mrgreen:

:wink:
ks-rider

Polecap AKADEMIE JAZDY-VIP

Postprzez pan.piotrus » środa 23 grudnia 2009, 22:35

ja robiłem kurs w tej szkole i jest ok OK,polecam pana Krzysia i pana Arka,dobrze tłumaczą i kładą duży nacisk na właściwą obsługę pojazdu i na bezpieczną ale tez dynamiczną jazdę,JA NA ICH MIEJSCU NIEBYŁBYM TAK CIERPLIWY-POLECAM
pan.piotrus

Postprzez mti91 » czwartek 24 grudnia 2009, 00:15

Jak dla mnie większość opinii napisana przez ludzi, którzy zarejestrowali się na forum, mają 1 posta na koncie i reklamują jakąś autoszkołę, nie są zbyt wiarygodne ;)
[size=75]20.10.2009 <3
ZDANE:D i to się liczy, nie za którym razem!
(10/26/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
(10/29/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
: ))))[/size]Oj, dużo się od tego czasu zmieniło :)) I <3 Punto:D
mti91

Postprzez Calvados » czwartek 24 grudnia 2009, 01:00

A tak się w każdym ogłoszeniu chwali że posiada największą zdawalność - w dodatku możliwą do sprawdzenia w WORD-zie (ciekawe jakim sposobem, kto takich informacji udzieli, hi hi hi).

Rankingi zdawalnosci nie sa czasami ogolnodostepne ?
Calvados

Postprzez Barabasz » czwartek 24 grudnia 2009, 10:13

mti91 napisał(a):Jak dla mnie większość opinii napisana przez ludzi, którzy zarejestrowali się na forum, mają 1 posta na koncie i reklamują jakąś autoszkołę, nie są zbyt wiarygodne ;)

mozna na to spojzec na dwa sposoby

1. wlasciciel lub pracownik, z pracy, z domu i od znajomych, kilka kont po 1 poscie, robi co moze by sie reklamowac, lub zwalczac negatywne opinie

2. kursant uslyszawszy/wyczytawszy ze jego szkole oczerniaja, przekazuje te info kilku znajomym z kursu/jazd i jest kilka nowych kont broniacych szkoly
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą predkością..."
Vittorio de Sica
Barabasz

Postprzez arghim » czwartek 24 grudnia 2009, 11:56

Co nie zmienia faktu, że wszystkie te jednopostowe opinie są strasznie mało wiarygodne :p
arghim

Postprzez piotrekbdg » czwartek 24 grudnia 2009, 13:33

1. wlasciciel lub pracownik, z pracy, z domu i od znajomych, kilka kont po 1 poscie, robi co moze by sie reklamowac, lub zwalczac negatywne opinie

Opcja pierwsza. Te posty są tak od linijki napisane że to napewno jakiś instruktor/pracownik OSK.
piotrekbdg

Postprzez pan.piotrus » piątek 25 grudnia 2009, 21:20

nie jestem pracownikiem ani instruktorem bo nie robiłbym prawka w tej szkole;zdałem za pierwszym razem wiec to chyba dobrze o nich świadczy
pan.piotrus

Postprzez AdamSrck » piątek 08 stycznia 2010, 13:06

Robiłem kurs w tej szkole jazdy, wczoraj miałem pierwszy egzamin na Odlewniczej i go zdałem. Pierwsza wypowiedź w tym wątku to jakieś bzdury, zwykłe nieczyste zagranie ze strony konkurencji - swoją drogą dość żałosne ;)

Osobiście jestem bardzo zadowolony z kursu. Najbardziej podobało mi się to, że był ustawiony pode mnie i pod moje osobiste predyspozycje - jeśli mi coś nie szło, to ćwiczyliśmy to aż nie załapałem. Moim zdaniem to jest świetne podejście - bo jak sam instruktor powiedział (Arek Michalczyk), kurs jest po to, żeby nauczyć mnie jeździć tak bym zdał za pierwszym razem. To się opłaciło, po prostu wiedziałem, że jestem dobrze przygotowany do egzaminu. Swoją drogą tę szkołę polecił mi kumpel, który też zdał za pierwszym.

Ja wiem, że komuś się nie spodoba, że mam jeden post itd., ale podałem numer gg, jak ktoś będzie odczuwał silną potrzebę weryfikacji to zapraszam.
Ostatnio zmieniony wtorek 01 lipca 2014, 21:15 przez AdamSrck, łącznie zmieniany 1 raz
AdamSrck

Postprzez mac127 » poniedziałek 11 stycznia 2010, 21:25

Jak dla mnie to 2 ośrodki piszące na siebie.

Najlepiej temat do zamknięcia...
Nie ma co czekać na wyzwiska...
coś być musi do cholery za zakrętem ...
mac127

Następna strona

Powrót do Szkolenie kierowców