przez Maximilianus » czwartek 03 września 2009, 17:44
przez Borys_q » czwartek 03 września 2009, 17:59
przez anonimowa18 » czwartek 03 września 2009, 19:06
przez coolio1 » czwartek 03 września 2009, 21:03
przez cman » czwartek 03 września 2009, 21:38
coolio1 napisał(a):I wbrew myśleniu co poniektórych jeżdzimy momentem obrotowym silnika, a nie jego mocą wyrażanym w koniach mechanicznych.
przez annubis17 » piątek 04 września 2009, 12:18
przez Edward20 » piątek 04 września 2009, 15:53
annubis17 napisał(a):Ciekawe rzeczy piszecie o tych dieslach... Ja w swoim jak nie dodam gazu do 2 tys. obrotów przy ruszaniu to rowerzysta zdąży mnie prześcignąć i to jeszcze na składaku... Diesle mimo że są mocniejsze, to są dużo wolniejsze od benzyniaków. Chyba że mówicie o najdroższych modelach dla pierniczonych bogaczków...
przez annubis17 » piątek 04 września 2009, 16:14
Edward20 napisał(a):annubis17 napisał(a):Ciekawe rzeczy piszecie o tych dieslach... Ja w swoim jak nie dodam gazu do 2 tys. obrotów przy ruszaniu to rowerzysta zdąży mnie prześcignąć i to jeszcze na składaku... Diesle mimo że są mocniejsze, to są dużo wolniejsze od benzyniaków. Chyba że mówicie o najdroższych modelach dla pierniczonych bogaczków...
co boli ze ktos ma kase i wyzywac trzeba nie?
to nie chodzi o to jak szybko jedziesz tylko o to ze Ci nei zgasnie diesel jak szybko sprzeglo puscisz
przez dekaa » piątek 04 września 2009, 17:33
annubis17 napisał(a):Ciekawe rzeczy piszecie o tych dieslach... Ja w swoim jak nie dodam gazu do 2 tys. obrotów przy ruszaniu to rowerzysta zdąży mnie prześcignąć i to jeszcze na składaku... Diesle mimo że są mocniejsze, to są dużo wolniejsze od benzyniaków. Chyba że mówicie o najdroższych modelach dla pierniczonych bogaczków...
przez annubis17 » piątek 04 września 2009, 17:55
dekaa napisał(a):annubis17 napisał(a):Ciekawe rzeczy piszecie o tych dieslach... Ja w swoim jak nie dodam gazu do 2 tys. obrotów przy ruszaniu to rowerzysta zdąży mnie prześcignąć i to jeszcze na składaku... Diesle mimo że są mocniejsze, to są dużo wolniejsze od benzyniaków. Chyba że mówicie o najdroższych modelach dla pierniczonych bogaczków...
ja mam 120 konnego diesla z pojemności 1.9 nie uważam się za pierniczonego bogaczka a większość silników benzynowych o pojemności do 2l może się schować.
przez Xsystoff » piątek 04 września 2009, 19:05
dekaa napisał(a):ja mam 120 konnego diesla z pojemności 1.9 nie uważam się za pierniczonego bogaczka a większość silników benzynowych o pojemności do 2l może się schować.
przez qwer0 » piątek 04 września 2009, 21:15
Moge Ci wymienic conajmniej cwierc tysiaca silnikow benzynowych o pojemnosci <2 litrow ktore sa mocniejsze Wink
przez kamix500 » piątek 04 września 2009, 22:42
annubis17 napisał(a):dekaa napisał(a):annubis17 napisał(a):Ciekawe rzeczy piszecie o tych dieslach... Ja w swoim jak nie dodam gazu do 2 tys. obrotów przy ruszaniu to rowerzysta zdąży mnie prześcignąć i to jeszcze na składaku... Diesle mimo że są mocniejsze, to są dużo wolniejsze od benzyniaków. Chyba że mówicie o najdroższych modelach dla pierniczonych bogaczków...
ja mam 120 konnego diesla z pojemności 1.9 nie uważam się za pierniczonego bogaczka a większość silników benzynowych o pojemności do 2l może się schować.
No widzisz a ja mam 69 konnego diesla 1.9 bo lepsze były już w cenie powyżej 3 tys. Jak wsiadam do 1.8 benzyna z gazem to czuje się jakbym jechał wyścigówką
przez athlon » sobota 05 września 2009, 10:02
annubis17 napisał(a):No widzisz a ja mam 69 konnego diesla 1.9 bo lepsze były już w cenie powyżej 3 tys. Jak wsiadam do 1.8 benzyna z gazem to czuje się jakbym jechał wyścigówką