Pierwsza jazda po 2 latach

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Pierwsza jazda po 2 latach

Postprzez bodek541 » czwartek 22 lipca 2004, 17:02

Dzisiaj miałem pierwszą jazde po 2 latach. Zapomniałem że trzeba zwrócić uwage na lusterka byłem poddenerwowany. Instruktor mówił więcej gazu i pytał sie czy wiem gdzie jest 4 bieg. Omijałem policje bo stała na ulicy drogówka jak jechałęm na plac. Jak zachamowałem i instruktor by był na desce rozdzielczej od strony pasażera to spytał sie za co. Dzisiaj zaczęłiśmy plac i nawet mi dobrze wychodziło ale dopiero za 4 razem(był tylko łuk na początek). Jak wracaliśmy do ośrodka to jechał przed nami rowerzysta i instruktor powiedział dlaczego on nas wyprzedza że nie moge być gorszy. Jak miałem zjechać w lewo na światłach nie trzymałem sie lewego pasa i zgasł mi na skrzyżowaniu. Jeszcze instruktor powiedział że więcej dynamiki mam wkładać w jazde. To wszystko co na pierwszy raz po 2 latach.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez Sławek_18 » czwartek 22 lipca 2004, 17:20

nie boj sie nastepnym razembedzie coraz lepiej. Ja do tej pory boje sie drogowki :P :P
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Tomek_86 » czwartek 22 lipca 2004, 19:10

Nie masz co się przejmować pierwszą jazdą po 2 latach. Zobaczysz , że niedługo zdąrzysz sobie wszystko przypomnieć i następna jazda będzie coraz lepsza. Powodzenia na jazdach!!!
Tomek
Tomek_86

Postprzez ella » czwartek 22 lipca 2004, 23:31

Tak to bywa po długiej przerwie, ale kilka godzin i juz bedziesz jeździł jak zawodowiec :wink: Następna godzina bedzie lepsza i pewnie mniej się bedziesz już stresował. Teraz dodatkowo denerwowałeś sie tym, ze nie wiedziłeś ile zostało ci z tych zdobytych wcześniej umiejętnosci i czy sobie poradzisz. Przekonałeś sie że nie jest tak bardzo źle. A dynamikę na pewno poprawisz :wink:
ella
Moderator

Postprzez bodek541 » piątek 23 lipca 2004, 00:06

Ella masz racje i rowerzysta mnie już nie wyprzedzi :lol: :wink:
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez to ja » piątek 23 lipca 2004, 21:04

bodek541 napisał(a):Ella masz racje i rowerzysta mnie już nie wyprzedzi :lol: :wink:

Rowerzysta i inni uczestnicy ruchu ;)
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Powrót do Szkolenie kierowców