Termin examinu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Termin examinu

Postprzez Markosz » środa 14 lipca 2004, 13:17

Hej!! Byłem dziś w moim ośrodku oddac dokumenty na examin(Pomijajać biurokracje i stracony czas, ponieważ druki były juz nie wazne) to jedno mnie zdziwiło. Kierownik mi powiedział, ze moj instruktor moze mnie zgosic dopiero 17 lipca...bo cos tam....zaczał tłumaczyc i wógóle...ze tak mi rozpisał godziny jazd...nie rozumiem tego, co maja godziny do terminu złozenia wniosku o examin. Poza tym zostało mi 8 godzin praktyki, ale moj instruktor powiedział, ze moze mnie juz spokojnie zgłosci na examin bo jeżdze wporzadku :). Wkurzyłem sie troche, bo niedosyc, ze czeka sie na na termin miesiac to jeszcze teraz zwlekaja. No trudno. Wyszedłem z stamtąd, zeby im cos jeszcze nie powiedziec i tak sie skonczyło :D. Znow musze czekac, a cierpliwosci coraz mniej :?. Ilez bedzie wkoncu trawac cały kurs....zaraz sie wydłuzy do poł roku. PA wszystkim POZDRAWIAM
Markosz

Postprzez FlameCraft » środa 14 lipca 2004, 18:33

Markosz...dziękuj Bogu ...ja zapisałam sie na kurs w LUTYM!!!!!! a mam egzamin dop w drugiej połowie lipca...."za duzo ludzi przyjeliśmy"...tak sie tłumaczą....szkoda słów....pozdrawiam i zycze cierpliwości....
FlameCraft

Postprzez Sławek_18 » środa 14 lipca 2004, 18:47

FlameCraft napisał(a):Markosz...dziękuj Bogu ...ja zapisałam sie na kurs w LUTYM!!!!!! a mam egzamin dop w drugiej połowie lipca...."za duzo ludzi przyjeliśmy"...tak sie tłumaczą....szkoda słów....pozdrawiam i zycze cierpliwości....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
TO JEST bezprawie :!: :!:
Nie mozesz tak dlugo oczekiwac na egzamin.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez FlameCraft » środa 14 lipca 2004, 18:55

no i co ja na to moge???nic...od lutego trwal kurs..teoria zakonczyla sie w miesiac a jazdy ciagnely sie...do lipca....na jazde do Bydgoszczy czekałam 2 miesiace....moja wiedza jest w opłakanym stanie przez to ze tak musze czekac.......oczywiscie przed egzaminem musze wykupowac dodatkowe jazdy...jestem zła niesamowicie ale co ja moge zrobic....modlic sie o cud na zdanie chociazby teori...
FlameCraft

Postprzez ella » środa 14 lipca 2004, 22:59

Poza tym zostało mi 8 godzin praktyki, ale moj instruktor powiedział, ze moze mnie juz spokojnie zgłosci na examin bo jeżdze wporzadku . Wkurzyłem sie troche, bo niedosyc, ze czeka sie na na termin miesiac to jeszcze teraz zwlekaja. No trudno. Wyszedłem z stamtąd, zeby im cos jeszcze nie powiedziec i tak sie skonczyło . Znow musze czekac, a cierpliwosci coraz mniej . Ilez bedzie wkoncu trawac cały kurs....zaraz sie wydłuzy do poł roku.

Powinieneś się cieszyć, że instruktor chce cię wogóle zapisać przed ukończeniem kursu. Normalnie zapisujesz sie na egzamin jak juz wyjeździsz wszystkie godziny.
ella
Moderator

Postprzez Markosz » czwartek 15 lipca 2004, 13:36

U nas wszscy są tak zapisywani, jak pozostaje do końca 5-7 godzin. Chyba, ze ktoś tak koślawi jazde, że ewidentnie sie nie nadaje na przystąppenie do examinu. Wtedy szkoli sie poprzez dodatkowe godziny :D ...wiadome nie :D
Markosz

Postprzez FlameCraft » czwartek 15 lipca 2004, 13:43

wiesz, gdyby instruktor zajał się moją nauką tak jak trzeba to nie musiałabym się tak tym stresować i nie musiała bym dokupować godzin..:( ...a teraz...wątpie że zdam....
FlameCraft

Powrót do Egzamin na prawo jazdy