Pomóżcie BŁAGAM!!! Chce mieć prawko ZA WSZELKĄ CENĘ....

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ella » środa 14 lipca 2004, 23:25

Błagam jesli ktoś jest w stanie mi pomóc zdobyć ten "kawałek plastiku", to jestem gotowa zapłacić każdą cenę!!!!!!!!!!!

Nie załamuj się, czy naprawde będziesz bardziej zadowolona jak kupisz prawko. A moze więcej satysfakcji przyniesie ci zdany egzamin nawet za którym tam z kolei razem. Mnie juz na trzeci egzamin to sie nawet iść nie chciało, taka byłam załamana.
ella
Moderator

Re: Pomóżcie BŁAGAM!!! Chce mieć prawko ZA WSZELKĄ CENĘ....

Postprzez Snuj ze Szczecina » czwartek 15 lipca 2004, 01:07

Edyta napisał(a):Zdawałam już dwa razy w Warszawie na Bemowie.. i oblewałam za każdym razem na samych głupotach!!!

Skoro już drugi raz uzyskałaś negatywny wynik z Egzaminu za "głupoty", to może warto by się zastanowić nad tymi głupotami?, niż wpadać w płacz i się zniechęcać?, może warto przeanalizować pewne sytuacje i zastanowić się co jest przyczyną błędów na Egzaminie?.Może twoje umijętności nie są wystraczające do tego, aby ten egzamin zdać?.Powinnaś przeanalizować swoje błędy, doskonale poznać przepisy ruchu drogowego i rzetelniej przygotować się do Egzaminu.Może warto wykupić te pare godzin w Ośrodku Szkolenia kierowców?, a może z tatusiem gdzieś na uboczu pojeżdzić, doszkolić się?.Nie wolno ci tak myśleć i w taki sposób podchodzić do sprawy, ponieważ takie działanie demotywuje.Ile to już osób, zdało Egzamin za 3/4/5/6/7 razem, ale oni się nie poddali i walczyli, a dziś są szczęśliwymi posiadaczami prawa jazdy.Wszystko co musisz zrobić to rzetelniej przygotować się do egzaminu, poznać i zrozumieć przepisy ruchu drogowego i uwierzyć w to że umiesz i że potrafisz, a sukces sam nieoczekiwanie przyjdzie.

Powodzenia
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy