jak wygląda egzamin w Szczecinie?????

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

jak wygląda egzamin w Szczecinie?????

Postprzez Małgorzata31 » środa 14 lipca 2004, 09:44

Witam wszystkich, w przyszłym tygodniu zdaję egzamin w Szczecinie. Umieram ze strachu prawdę mówiąc. Czy macie jakieś wiadomości na temat egzaminu w Szczecinie?? Jacy egzaminatorzy?? Jaka zdawalność?? Coz tymi lusterkami - czy można ustawiać 2 razy?? Dziękuję z góry. Aha , czy kolejność się losuje, czy wg alfabetu? :)
Małgorzata31

Postprzez sharky » środa 14 lipca 2004, 21:29

Witam :) ano ja cos tam wiem na temat WORDu na Golisza :lol: juz dwa razy spedzlam tam przedpoludnie :? niestety narazie bez rezultatu :( (ale wiem za co oblewalam). Ale zacznijmy po koleji:

Egzaminatorzy - za duzo nei powiem bo nie mialam okazji na dluzsza przejazdzke :( Ale Ci z ktorymi sie zetknelam na pierwsze wrazenia nie byli tacy zli.

Zdawalnosc - hmm na moje gust mala :? ale oczywiscie zdarzaja sie wyjatki co zdaja za pierwszym podejsciem :) Musisz miec perfekcyjnie opanowany luk, bo ostatnio wlasnei tam znaczaca wiekszosc ludzi oblewala (przyanjmniej podczas mooich egzaminow).

Lusterka - mozna bez problemu ustawic dwa razy (raz na placyk i raz na miasto). Egzamin praktyczny wyglada tak: wsiadasz do autka, przygotowujesz sie do jazdy, jedziesz po luku, wykonujesz wylosowane elementy placu, "obracasz" samochod (wykorzystujac koperte) aby moc wyjechac z placu (i w tym momencie masz mozliwosc jeszcze raz ustawic lusterka) wsiada egzaminator i jedziecie na miasto.

Kolejnosc - niby losowanie, ale kto ich tam wie.

POWODZENIA :!: :!: :!: :!:
sharky

dziękuję

Postprzez Małgorzata31 » czwartek 15 lipca 2004, 08:42

łuk to mój problem, ale będę ćwiczyć :)
Małgorzata31

Postprzez Snuj ze Szczecina » niedziela 18 lipca 2004, 18:13

Taka ciekawostka dla Szczecina.

Aktualnie na wydanie dokumentu prawa jazdy, czeka się do 4-5 tygodni.Wiąże się to z kolejkami, a wydział komunikacji poprostu nic na to nie może poradzić.Mój kolega, który pare dni temu, odebrał dokument prawa jazdy, czekał na niego miesiąc i 2 dni.Przeważnie czas oczekiwania jest od 3 tyg do 5 tyg - w tym czasie powinien być.Wcale nie trzeba dzwonić i zawracać głowy, aby dowiedzieć się czy dokument już jest.Wystarczy wejść na strone http://212.160.165.20/showpage?chapter=11116 i wpisać w rubryczce swój numer Pesel, jeżeli dokument do wydania będzie, to po wpisaniu nr.pesel, pokaże się informacja że należy przyjść po plastik.Strona jest odświeżana co minuta.
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Powrót do Egzamin na prawo jazdy