"Grzejesz", wprawny kierowco Wink , niebieskim. Ja jadę zielonym. Nie ustępuję Ci pierwszeństwa, bo w tej sytuacji właśnie Ty je mi powinieneś ustąpić. Ciekawe z czyjego OC by korzystano, jakbyś władował się w mój bok?
Wybacz... Jak dla mnie bylo oczywistym, ze przygrzeje czerwonym w Twoj zielony bok - i ciekawe z czyjego OC by korzystano...
Zielony musi poczekac, bo wbijajac sie na srodek zazwyczaj malego skrzyzowanka, zablokuje calkowicie na nim ruch.
No chyba, ze ktos jadacy tym zielonym jest na tyle ograniczony, ze przewiduje kwestie pierwszenstwa tylko do drogi "pierwszej z prawej".
Dopiero jak taki wyjedzie na srodek to sie orientuje, ze i temu z "gory" ustapic musi.
Po jeszcze dluzszej chwili zorientuje sie, ze calkiem zablokowal skrzyzowanie i zacznie cofac... (Takiemu 3eba wybaczyc, oni juz tacy sie rodza...
Jakbym to ja nigdy po zadnym osiedlu nie jezdzil...
I wtedy tak - wtedy masz racje.
Jak juz sie wbije zielonym na srodek, to zeby cokolwiek ruszylo, to 3eba takiego przepuscic, bo inaczej my tez nie przejedziemy, bo nie bedzie jak.
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków