policja a prawda

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Postprzez scorpio44 » poniedziałek 29 czerwca 2009, 20:16

Szabla napisał(a):Ojciec mojego kumpla stanął na chwile na przystanku autobusowym kiedy można było.

A kiedy można było? :shock:
scorpio44

Postprzez Szabla » poniedziałek 29 czerwca 2009, 20:34

scorpio44 napisał(a):
Szabla napisał(a):Ojciec mojego kumpla stanął na chwile na przystanku autobusowym kiedy można było.

A kiedy można było? :shock:

Niektóre przystanki maja znak B-36 z godzinami w których dotyczy ;) np. od 9 do 14 i od 16 do 20
Szabla

prawko

Postprzez rafał1979 » piątek 10 lipca 2009, 13:26

Sorki, ale nie miałem dostępu do neta.....Policja nie miała włączonych "kogutów", kiedy przejeżdżali na czerwonym - oni już w tedy je mieli....Jechali na pasie obok mojego ale za mną jakieś 5 m. Dodam jeszcze że jak sam powiedział ( napisałem powiedział, choć było ich dwóch, ale jeden z nich był bez belek - więc jakiś nowy ) i tylko przytakiwał temu starszemu, dopiero jak mu powiedziałem że przecież jak widział że przejechałem na żółtym to się nie przeciwstawi starszemu koledze to w tedy już milczał do końca naszego spotkania. Spisali podobno jakiś protokół ( podobno bo nigdzie nie chcieli mojego podpisu, nic zupełnie jak by mnie tam nie było). Wiem tyle że sprawdzali mnie przez gruszkę.
Dzięki za odpowiedzi i proszę o jeszcze :).
Ps.
Na dzień dzisiejszy cały czas cisza.
Pozdrawiam
rafał1979

Poprzednia strona

Powrót do Sytuacje na drodze