Samochody na egzaminie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Samochody na egzaminie

Postprzez cfaniak18 » wtorek 06 lipca 2004, 10:46

Chcialbym zwrocic uwage na to ze na egzaminie przynajmniej w bydgoszczy (opel corsa) sa ze tak powiem bardzo dobite a zwlaszcza jezeli chodzi o sprzeglo wiec nie radzilbym sie przyzwyczajac do sprawnego sprzegla przynajmniej na egzaminie. Problem polega na zbyt poznym dzialaniu sprzegla co w efekcie konczy sie szarpnieciem samochodu a w najgorszym przypadku zgasnieciem silnika. Wypowiadajcie sie jak to jest w waszych miastach !!! Na jakich smochodach jezdziliscie na egzaminie ...
cfaniak :P
cfaniak18

Postprzez to ja » wtorek 06 lipca 2004, 11:38

Dwa razy zdawałam na Puncie i dwa razy na Corsie. Przy pierwszym podejściu - Punto - było wszystko ok ze sprzęgłem, bardzo dobrze chodziło i nie mam zastrzeżeń. Przy drugim podejściu - Punto było tragicznie, samochód na placu cały czas mi gasł. Natomiast jak zdawałam na Corsach - nowiuśkich - wszystko było w porządku. A zdawałam w Warszawie
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez wharton » wtorek 06 lipca 2004, 15:01

Wypowiadajcie sie jak to jest w waszych miastach !!! Na jakich smochodach jezdziliscie na egzaminie ...

Ja jeszcze nie zdawałem, ale z tego co mówia to w Zielonej Górze jest wszystko okej z samochodami.Są w pełni sprawne...
Zamiast Tego Opisu Może Być Tu TWOJA REKLAMA - kubawharton@yahoo.com - meiluj!
wharton

Postprzez kogar » wtorek 06 lipca 2004, 16:03

Dąbrowa Gócznicza - autka OK ! nawet na kursie byly gorsze ;-) szkoda ze tylko malaczem bede jezdzil a nie taka corsa ;P
oby zdac!
kogar

Postprzez Aarienka » środa 07 lipca 2004, 20:43

W Grudziadzu szkolenie odbywa sie na fiatach Punto i egzaminy tez. Wiec nie ma problemu z tym... :-)
Aarienka

Postprzez bodek541 » czwartek 08 lipca 2004, 00:36

u mnie nadal punto i micry na egzaminie
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez xdawidx » czwartek 08 lipca 2004, 16:24

Ej no ja zdawałem w Bydgoszczy egzamin bodajrze w samochodzie nr.3 i to prwada że samochody są "rozruch.....e" ;) ale prawdziwy kierowca nie ma z tym problemu bo pojedzie wszystkim (no prawie wszystkim ;)). A tak na serio to nie miałem problemów ze sprzęgłem. I jakoś zdałem za tym pierwszym razem 8)
Mayones KTM-2 my sweet guitar :)
xdawidx

Postprzez Halley » czwartek 08 lipca 2004, 23:48

w Radomiu w pełni sprawne Punta, a nawet aż za sprawne, sprzęgło cacy, zero szarpania, zdawałem 3 dni temu i... zdalem ;)
Halley

Postprzez sharky » piątek 09 lipca 2004, 00:19

A w Szczecinuie zdaje sie na Fiatach Panda :D Czesc z nich jest dosc nowa- jezdza od marca, a czesc byla juz troche wczesniej.
sharky

Postprzez Lila » piątek 09 lipca 2004, 23:37

W Zielonej Górze nie miałam problemu z autem. Zdawałam dwa razy i wszystko było ok. Zdaje sie przeważnie na Punto ale jeśli ktoś chce może to być Lanos- do wyboru.
Lila

Postprzez Pysia » poniedziałek 12 lipca 2004, 09:55

W Lublinie jeździ się na puntach i od lipca można już trafić na egzaminie opla corsę. Mi trafiło się punto i sprzęgło miało zniszczone, zbyt wysoko brało i trzeba było gazować, aby silnik nie zgasł.
Pysia

Powrót do Egzamin na prawo jazdy