dzikie kolejki w warszawie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

dzikie kolejki w warszawie

Postprzez emtec » czwartek 08 lipca 2004, 13:42

jak dowiedzialem sie na odlewniczej trzeba czekac prawie miesiac na teorie a potem ponownie zapisac sie na praktyczny. kazde zapisanie to stanie 3 godziny w kolejce. na bemowie robia polaczone egzaminy, ale zapisuja tylko pierwszych 10 osob kazdego dnia. termin za 4 tygodnie.

czy ktos orientuje sie gdzie mozna w okolicach warszawy zrobic szybciej prawko?
emtec

Postprzez to ja » czwartek 08 lipca 2004, 13:45

Obawiam się, że szybciej nie da się. Wszędzie czeka się na egzamin około 3-4 tygodnie... Ale zawsze możesz jechać do Siedlec, Ciechanowa, Ostrołęki, Płocka, Radomia...
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez chanelka » czwartek 08 lipca 2004, 13:59

Radomia nie polecam, zapisywałam się na egzamin 2 lipca a zdaję 12 sierpnia :( i oczywiście 1,5 godziny w kolejce.
chanelka

Postprzez MajkaK » czwartek 08 lipca 2004, 14:01

w ciechanowie sie czeka 4 tyg. na praktyke, w maju czekalam 3 tyg. takze sie wydluzylo...
MajkaK

Postprzez to ja » czwartek 08 lipca 2004, 14:07

chanelka napisał(a):Radomia nie polecam, zapisywałam się na egzamin 2 lipca a zdaję 12 sierpnia :( i oczywiście 1,5 godziny w kolejce.

MajkaK napisał(a):w ciechanowie sie czeka 4 tyg. na praktyke, w maju czekalam 3 tyg. takze sie wydluzylo...

Sam widzisz... Radzę uzbroić się w cierpliwość... Gdziekolwiek byś nie zdawał czekają Cię kolejki do zapisania się na egzamin i oczywiście troszkę sobie poczekasz na ten dzień... Ale nie ma co się martwić - pomyśl sobie, że nie jesteś sam. W podobnej sytuacji jak Ty jest wiele innych osób, które zapisało się na kurs przed 1 kwietnia i teraz zdają...
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez Snuj ze Szczecina » czwartek 08 lipca 2004, 15:03

Musisz czekać
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Postprzez emtec » czwartek 08 lipca 2004, 16:37

liczylem na inne odpowiedzi, ale dziekuje :)
coz, mowi sie trudno. ide stac w kolejce
emtec

Postprzez dorsio » czwartek 08 lipca 2004, 18:57

Na początku lipca kumpel zapisywał się na egzamin w Lublinie i będzie miał 25 lipca na A i B.
dorsio

Postprzez Halley » czwartek 08 lipca 2004, 23:55

w Radomiu najblizsze terminy sa na 17 sierpnia, jak masz szczescie (ktos zwolni miejsce) to zalapiesz sie tylko na dwutygodniowe czekanie (znajomy dzis zapisal sie na 24 lipca), zdaje sie wszystko w jednym dniu, pod natlokiem ludzi WORD zaczal pracowac takze w soboty...
Halley

Re: dzikie kolejki w warszawie

Postprzez sharky » czwartek 08 lipca 2004, 23:56

emtec napisał(a):kazde zapisanie to stanie 3 godziny w kolejce.

chanelka napisał(a):i oczywiście 1,5 godziny w kolejce.

Kurcze az takie dlugie teraz kolejki? :shock: W Szczecinie nie ma problemu zeby sie zapisac na laczony egzamin a czeka sie rowno 4 tygodnie :)

Nie martw sie emtec czas szybko zleci :) no chyba ze spieszysz sie na wakacje.
sharky

Re: dzikie kolejki w warszawie

Postprzez karolina » sobota 10 lipca 2004, 22:46

jak dowiedzialem sie na odlewniczej trzeba czekac prawie miesiac na teorie a potem ponownie zapisac sie na praktyczny. kazde zapisanie to stanie 3 godziny w kolejce.

Azeby odrobinke zlagodzic powyzszy dramatyczny przekaz pozwole sobie nadmienic, iz w dniu dzisiejszym mialam okazje byc na Odlewniczej, gdzie po 15 minutach (dwie osoby przede mna przy okienku w godzinach wczesnopopoludniowych) udalo mi sie zapisac na egzamin teoretyczny z terminem za 2,5 tygodnia.
Nie umniejsza to jednak faktu, iz paranoja jest brak mozliwosci zapisania sie na teorie i praktyke na jeden dzien i koniecznosc dwukrotnego oczekiwania.

Pozdrawiam serdecznie!
Ostatnio zmieniony niedziela 11 lipca 2004, 13:45 przez karolina, łącznie zmieniany 1 raz
juz za chwileczke, juz za momencik ...
karolina

Postprzez bodek541 » niedziela 11 lipca 2004, 00:21

U mnie w Częstochowie jak sie zapisuje na egzamin czeka sie miesiąc i 10 dni odrazu teoria i praktyka :D
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Powrót do Egzamin na prawo jazdy