Dobry sposób na zdanie praktycznego

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Aarienka » środa 07 lipca 2004, 20:51

Kurcze jak czytam to co tu napisaliscie, to notrnlanie czuje., ze obleje za pierwszym razem :-((( Jezeli ktos ma jakies dobre rady jak zdac za I razem to prosze o pomoc :-)
Aarienka

Postprzez to ja » środa 07 lipca 2004, 21:01

Aarienka napisał(a):Kurcze jak czytam to co tu napisaliscie, to notrnlanie czuje., ze obleje za pierwszym razem :-((( Jezeli ktos ma jakies dobre rady jak zdac za I razem to prosze o pomoc :-)

Nie możesz tak do tego podchodzić. Powinnaś wierzyć w siebie. Wielu osobom udaje się zdać za pierwszym razem, Tobie też się uda :) Badź dobrej myśli. A porady są gdzieś na forum :)
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez Aarienka » środa 07 lipca 2004, 21:05

Dzieki, ze chocia zktos we mnie wierzy :-) Ale mas zracje..musze spojrzec na to z innej strony :-)) Zaraz poszperam i poszukam :-)
Aarienka

Postprzez Salieri[MT] » piątek 09 lipca 2004, 17:03

Czasami taki brak wiary w siebie pomaga. Ja także byłem przekonany, że nie zdam za pierwszym i dało mi to tyle, że się w ogóle nie denerwowałem... no i zdałem, a jeździłem nie specjalnie dobrze :D .
Salieri[MT]

Postprzez Aarienka » piątek 09 lipca 2004, 17:15

U mni nerwy zrobia swoje...na wewnetrznym zrobily swoej a tym bardziej na panswtowym...ale postaram sie jakos tzrymac je na wodzy...
Aarienka

Postprzez Lila » piątek 09 lipca 2004, 23:20

Ja zaczęłam sie denerwować już pare dni przed egzaminem ale gdy przyszło co do czego o dziwo wcale sie nie denerwowałam. Sama nie mogłam w to uwierzyć. Głowa do góry tobie też sie uda! :D
Lila

Postprzez Salieri[MT] » sobota 10 lipca 2004, 08:53

U mnie było bardzo podobnie, znacznie bardziej się denerwowałem gdy jeździłem z instruktorem - gdy komentował to co źle robie :wink:. Ale po wejściu do samochodu egzaminatora jakoś nerwy puściły - a ze mną to tak bywa, że jak się denerwuję to dostaję drgawek :D (kiedyś w szkole, gdy czytałem wypracowanie, tak mi się ręce trzęsły, że nie mogłem się doczytać, tego co ładnie napisałem :roll:).
Salieri[MT]

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy