przez kogar » piątek 02 lipca 2004, 23:12
wiem o co chodzi , jedzialem tam na kursie , naszczescie nie jechalem tamtedy , moge powiedziec ktoredy jechalem otoz :
wyjazd z osrodka , wjazd na zeromskiego albo SIenkiewicza, nie pamietam dokladnie ktora to w prawo bla ;) potem do konca i w lewo do Dąbrowskiego , a nastepnie na koncu jest STOP i w prawo , tam do gory i za droga czyli po luku w lewo , za tym lukiem mialem hamowanie awaryjne , i tam mi zgasl silnik czego mi nie zaloczyl , nastepnie prosto . do wiatel i na swiatlach mialem skrecic w lewo , a ze ktos ptracil rowerzyste tak wiec poczekalem minute za autem i egzaminator kazal mi zjechac na prawo na skrzyzowaniu ( przjechac przez ciagla) i skrecic w prawo i wyjechac na trase , wyjechalem an trase i chyba na swiatlach skrecilem w prawo , niestety dalej juz nie pamietam dokladnie drogi ale chyba skrecilem w ulice Dlugosza ( Sosnowiec ) potem w prawo , jakimis waskimi , kretymi uliczkami jechalem gdzie jest do 40 praktycznie , poziwmj wiem ze jechalem ulicą "Ludowa" ( DG ) i tam mialem drugie hamowanie awaryjne , juz poprawnie wykonane , skret w prawo i jeszcze raz w prawo i do osrodka ;)
a podczas jazdy porozmawialem sobie z Egzaminatorem o tym do jakeij chodze szkoly itp ;) . Aha egzaminatorowi sie troszke spieszylo wiec mnie poganial ;) i slyszalem teksty jedz zesz jak facet .! no szybciej i tak jechalem 55 ;-) albo jak jakis luk to mowil jedz szybciej itp ;)
a informacieje o haomwaniu awaryjnym podawal duzo wczesniej nic wykkonywalem , tak z 10 sek przed hamowaniem ;-) co bylo dobre " Prosze sie przygotowac do hamowania awaryjnego"
ogolnie moge powiedziec ze trafilem na spoko egzaminatora niestety zapomnialem nazwiska ;( ale jezdzi granatowym renault megane Scenic ;-)
zycze powodzonka ;)
i dzieki za gratulacje ;-)
aha teraz pome pytanko czy jest tu ktos z okolic najlepiej czeladzi itp ;P bo tu akurat mieszkam . Otoz czy w czeladzkim urzedzie jest wydzial komunikacji ? czy musze jechac do Bedzina pozalatwiac ?
oby zdac!