No to nie zdałem.. [Gdańsk]

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

No to nie zdałem.. [Gdańsk]

Postprzez Hekko » poniedziałek 21 czerwca 2004, 16:28

Na placu, na rękawie..
a wszystko przez stres..
teorie miałem bezbłędnie ale jak zobaczyłem egzaminatora wiedziałem odrazu, że nie zdam...
I jeszcze jedno: jak to jest z opłatą za następny egzamin? Za samą jazdę płace tylko 74 zł ?
Hekko

Re: No to nie zdałem.. [Gdańsk]

Postprzez olala » poniedziałek 21 czerwca 2004, 16:52

Hekko napisał(a):teorie miałem bezbłędnie ale jak zobaczyłem egzaminatora wiedziałem odrazu, że nie zdam...

wiesz to nie jest reguła - tez mialam egzaminatora którego wygląd i mimika nie wróżyła mi dobrze ale zdałam.Chyba ,że sie go wystraszyłes.
Fakt ,ze pierwszym razem istotnie też dałam plame i tez na rękawie ale egzaminatora mialam baardzo milutkiego i nic to nie dało.Fakt ,ze bylam po dwóch godzinach spania i nic ze swoich rąk nie mogłam wykrzesac bo przejeta nie mogłam zasnąć w nocy ale po egzaminie zrobilam sobie rachunek sumienia :) i dokupilam troche jazd tak zeby zadna okoliczność nie mogła wpłynac na to ze manewrów nie zrobie.I tak tez sie stało- nie ma takeij sytuacji zebym je skopała - przynajmniej na razie.Tez ci tak radzę.Jak egzaminator zobaczy ze jestes pewny i pewnie sie zachowujesz w samochodzie to niezzaaleznie od tego jaka "ma mordę" to i tak zdasz.Inaczej szkoda kasy na egzamin.Upewnij siebe w manewrach a łyknie to egzaminator.Wiem co mówie bo mój (ten ostatni )byl naprawdę nieprzyjemny ale mnie nie oblał. Oni są tak znudzeni tym jak to "przygotowane" panienki i chłopcy przychodza na egzamin ze jak takiego zaskoczysz to nie ma sily zeby cie oblał.Wiem co mówie bo sobie postalam troche w osrodku i mialam okazję zaobserwowac w jakim stylu oblewaja egzaminowani.pOZDRAWIAM
Płaci sie tylko za jazde - 74 zł.
Ostatnio zmieniony wtorek 22 czerwca 2004, 17:08 przez olala, łącznie zmieniany 1 raz
olala

Postprzez ella » poniedziałek 21 czerwca 2004, 17:49

No to nie zdałem..

Jest to przykre :( Ale następnym razem się uda. Dokup parę lekcji i poćwicz placyk, żebyś nastepnym razem był pewny, że go umiesz. Bo stres stresem ale ty się bałeś jeszcze egzaminatora.
Mnie się też od razu za pierwszym razem nie udało zdać :wink:
ella
Moderator

Postprzez Pysia » wtorek 22 czerwca 2004, 16:17

Witaj w klubie. :wink:
To samo miałam kilka dni temu.
Nie przejmuj się następnym razem bedzie lepiej,
sobie też tak mówię.
Dokup sobie kilka godzin
i ćwicz plac przed następnym podejściem.
Ja tak zrobiłam. :D
Pysia

Re: No to nie zdałem.. [Gdańsk]

Postprzez Snuj ze Szczecina » środa 23 czerwca 2004, 01:24

Może tak założymy Grupe wsparcia kryzysowego, gdzie będziemy się pocieszać?, a może dodatkowy dział o nazwie POCIESZALNIA?, gdzie wszyscy będziemy sobie pisać milutkie słowka? : "nie przejmuj się" "nie martw się" :) :)

Hekko napisał(a):...ale jak zobaczyłem egzaminatora wiedziałem odrazu, że nie zdam...

A wiesz dlaczego drogi kolego nie zdałeś?, ponieważ na samym wstępie uległeś pierwszemu wrażeniu i poległeś, uwierzyłeś w to, a to przyczyniło się do porażki.Poprostu, dzięki temu że w twoim umyśle już na wstępie pojawiła się taka myśl to właśnie ona była odpowiedzialna za twój stres i za twoje błędy.To właśnie ona to na tobie wymusiła.Nie wolno ulegać wrażeniu, zawsze trzeba być dobrej myśli i wierzyć w swoje umiejętności i możliwości, okazywać to, nie bać się egzaminatorów, oni tylko tak wyglądają, to tylko pozór, szkoda tylko że tak wiele ludzi temu ulega.
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Powrót do Egzamin na prawo jazdy