Łódź

Oceń ośrodek szkolenia kierowców, w którym zdobyłeś lub zdobywasz drogowe uprawnienia.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez minimini » sobota 04 października 2008, 15:11

Ale faktem jest, ze klakierskie posty o szkole Lacinskiego sa zadziwiajaco podobne do siebie :lol:
Ja niestety mam zaliczony kurs wlasnie tam. I wspominam go jak koszmarna pomylke, ktora w efekcie kosztuje mnie mase dodatkowych jazd i bujanie sie z tematem od przeszlo 6 miesiecy. Dodam, ze mam kontakt z 2 osobami, ktore rowniez zaliczyly autoszkole Lacinskiego i obie maja taka sama czytaj: jak najgorsza opinie.
Moze w jakis dlugi zimowy wieczor opisze cala te groteske zwiazana z p. Lacinskim i jego synem Tomkiem :wink:
minimini

Postprzez laciak » sobota 04 października 2008, 21:39

Szanowna Pani, nie moge sobie przypomniec Pani jako uczestnika kursu u mnie. Jest mi niezmiernie przykro ze ma Pani takie a nie inne odczucia. Poniewaz opinia klientow jest dla nas bardzo wazna, zwracam sie do Pani z prosba o kontakt, byc moze zaszlo nieporozumienie ktore bedziemy w stanie wyjasnic.

Ponieważ w internecie każdy może podawać się za każdego, stad zwracam się z prośba do Pani o kontakt mailowy lub za pomocą Priva na forum. Pozwoli to na szybsze wyjaśnienie sprawy.

Pozdrawiam moich wszystkich kursantów
Tomasz Łaciński
laciak

Postprzez Ashka » piątek 07 listopada 2008, 16:46

:D :D :D
Ja do Łacińskich trochę przez przypadek trafiłam ale uważam że to super szkoła i jestem w pełni zadowolona!! Nie ma tam masówki,tak jak w dużych szkołach, że na każdej jeździe jest inny egzaminator, tylko indywidualne podejście do każdego. Instruktorzy to profesjonaliści, a jazda z (...) to istna przyjemność. Miła atmosfera i korekta każdego błędu. Polecam
Ashka

Postprzez zyrafka » niedziela 16 listopada 2008, 16:46

Ja chodziłam do stosunkowo nowej szkoły "AGMA" na Pomorskiej zaraz przy Pl.Wolności. Trafiłam tam, bo było najbliżej, ale nie żałuję :D . Super kadra, bardzo sympatyczna, no i stosunkowo tanio (np.za dodatkową godz. jazdy 36 zł). Kurs skończyłam co prawda jakiś czas temu, ale przed egzaminem biorę dodatkowe lekcje. Kadra jest dośc "obszerna" i zróżnicowana, także każdy wybierze "coś dla siebie" :D .
POLECAM
zyrafka

Postprzez Kolorowa jak Diabli » wtorek 18 listopada 2008, 13:43

Witam.
To mój pierwszy post(dopiero się dziś o forum dowiedziałam)
Jestem właśnie w trakcje kursu w auto szkole "M.Bajon".Zajęcia teoretyczne były wg.mnie prowadzone b.dobrze.Pan znał się na rzeczy.

Jazdy-hmmm
:/ mój pierwszy instruktor(z niespełna rocznym doświadczeniem) miał wszystko w nosie.
Podczas jazd załatwiał milion swoich własnych spraw.Pojedziemy tu,potem tam,na chwilkę tam.
Po 16 godzinach jazdy nie potrafiłam parkować,nie miałam pojęcia co to jest rękaw.
Placyk był dla mnie czymś nieznanym!
Myślałam,ze tak ma być,ze przyjdzie czas na parkowanie itp.,ale jak pytałam się innych kursantów jak im idzie-po 10 godzinach mieli to wszystko opanowane-to zwątpiłam.
I zmieniłam go na innego-pana z kilkudziesięcioletnim stażem instruktorskim,który potrafi tłumaczyć wszystko krok po kroku,cierpliwie.
Nie kończy 20 minut przed czasem(jak poprzedni),tylko równo co do godziny.
Kolorowa jak Diabli

Kolorowa jak Diabli

Postprzez Paulina12 » wtorek 18 listopada 2008, 14:42

To jest też mój pierwszy post ja właśnie skończyłam teorię w M. Bajon jestem po egzaminie wewnetrznym, szykuję się do jazd. Teoria faktycznie przeprowadzona dobrze no i prowadzacy zawsze do dyspozycji w razie wątpliwości. Po twoim poście mam jednak obawy co do praktyki wiadomo każdy sie boi, napisz mi proszę na priva którego instruktora mam sie wystrzegac. Ostatnio też rozmawiałam z dziewczyną która nie była zadowolona z instruktora ale do głowy mi wtedy nie przyszło spytac się o którego chodzi.
Paulina12

Postprzez marina25 » sobota 29 listopada 2008, 23:36

Ja jeżdże w auto-szkole Agra przy Pomorskiej i był to bardzo dobry wybór,bo szkoła jest jest ok.Jestem zadowolona z mojego instruktora,który mnie naprawde wiele nauczył bo na początku byłam koszmarna.Szkoła naprawde godna polecenia!
marina25

OSK Łaciński

Postprzez Freteczka » wtorek 09 grudnia 2008, 21:39

Super szkoła, widać zaangażowanie, kulturę i szacunek do kursanta!! Gorąco polecam
Freteczka

Postprzez czarnula148 » niedziela 11 stycznia 2009, 16:33

Osobiście nie polecam,a nawet bardzo odradzam Auto Szkołę CIEŚLAK na Bazarowej.Naciągają tylko na kasę i niczego nie uczą!!!! Po skończonym kursie i oblanym egzaminie zapisałam się na dodatkowe jazdy do "AGRY" i gorąco polecam zwłaszcza instruktora Maćka jest cierpliwy i bardzo dobrze przekazuje wiedzę.Dzięki niemu zdałam za drugim razem!!!!!!!! :P :P :P
Ostatnio zmieniony środa 13 maja 2009, 19:58 przez czarnula148, łącznie zmieniany 1 raz
czarnula148

Postprzez Peterek75 » sobota 17 stycznia 2009, 12:09

Z czystym sumieniem polecam szkołę MOTO-DROM, Narutowicza 77. Bardzo miła atmosfera szkoleń teoretycznych i praktycznych, profesjonalne podejście do tematu. Instruktorzy zawsze gotowi na wyjaśnienie wszelkich wątpliwości i zawiłości czy to dotyczących przepisów czy techniki jazdy. Część praktyczna kursu odbywa się tylko po trasach egzaminacyjnych ze szczególnym naciskiem na najbardziej zawiłe rejony i kluczowe detale egzaminu państwowego. W razie potrzeby czy wszelkich niejasności dotyczących przebiegu i wyniku egzaminu możecie liczyć na wsparcie szefa szkoły pana Mariana. Plac manewrowy na terenie Tesco-Widzew identyczny parametrami z tym na Smutnej. Brak "górki" na samym placu rekompensuje droga dojazdowa do parkingu Tesco od strony ulicy Widzewskiej. Cena kursu taka jak wszędzie ale wiecie za co płacicie i możecie być spokojni o fachowość instruktorów.
Peterek75

Auto-sazkoła Łaciński

Postprzez KasiaPop23 » czwartek 22 stycznia 2009, 11:29

Witam, 19.01.09 o godzinie 9.10 usłyszałam "zaliczam pani egzamin" :D zdałam za 3 razem :) jazdy uczyłam się w szkole Łaciński, szczerze mówiąc wybierajac szkołę czytałam wasze komentarze i dzięki temu wybrałam ta szkołę i nie żałuję ani trochę!!! :D Jazdy miałam z Tomkiem, szczerze mówiąc nie jestem "łatwą osobą" wrodzony pesymizm ;p no ale nie ważne no więc jazdy były super, dużo pytań i na wszystkie odpowiedzi :) naprawę bardzo dobre!!! Kurs ukończyłam 12 listopada i przez dwa miechy od ostatniej jazdy nie siedziałam za kółkiem więc chyba dobrze bo zdałam, nauka nie poszła na marne ;p
Pozdrawiam i szczerze polecam tą szkołę!!!!! ŁACIŃSKI RULEZ!! :) KASIA
Bądź gotowy na spotkanie braku gotowości.
KasiaPop23

Postprzez olimpia_ldz » poniedziałek 26 stycznia 2009, 14:25

A niezdecydowanym proponuje popytać po znajomych a nie sugerować się internetem gdzie każdy może sie zalogować x razy i nabijać opinie.

Ja korzystałam ze szkoły zielony listek i jestem zadowona mimo, że zdałam za 6 razem. Jest kilku instruktorów i można sobie zmieniać do woli .Ja osobiście polecam pana (...)
Obrazek
olimpia_ldz

Postprzez mlodyextreme » poniedziałek 26 stycznia 2009, 14:41

Ja zdecydowanie polecam szkołę groober company (www.autogroober.pl), bardzo miła obsługa, super instruktorzy, a do tego na każdym kursie kawa herbata , ciasteczka i maga miła atmosfera. zdałem za 2 razem ale instruktor (...) przekazał mi na prawdę dużą dawkę potrzebnych informacji
pozdrawiam
mlodyextreme

Postprzez LuckyAlex » wtorek 27 stycznia 2009, 16:29

Uczyłam się w szkole Derżyński. Pan Janusz to miły i spokojny człowiek, który przystępnie wytłumacz co i jak na drodze. Szkoła znajduje się na Retkinii. Polecam :)
Wszystkim zdającym życzę powodzenia.
LuckyAlex

Autoszkoła Łaciński

Postprzez monikan4 » piątek 30 stycznia 2009, 16:09

Jeśli chcecie sie nauczyć dobrze jeździć i nie bać się na drodze polecam szkołę Łaciński ja również wybrałam ją dzięki waszym komentarzą i nie żałuje naprawdę wspaniała szkoła. Dodam tylko że nikt mnie nie poduczał na boku tylko w szkole były jazdy i dały wspaniałe rezultaty najważniejsze jest to że prucz papierka człowiek naprawdę nie boi sie jeżdzić polecam.
monikan4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oceń OSK