Nic mnie juz nie zadziwi:):):):):)

Tu możecie podzielić się uwagami lub wątpliwościami związanymi z poruszaniem się na drogach

Moderatorzy: dylek, ella, klebek

Nic mnie juz nie zadziwi:):):):):)

Postprzez ella » wtorek 02 marca 2004, 15:19

JUŻ CHYBA NIC MNIE NIE ZADZIWI :!: :!: :!:

Pijana 45-letnia zakonnica z krzeszowskiego klasztoru na Dolnym Śląsku spowodowała kolizję drogową. Wjechała ciągnikiem rolniczym na samochód zaparkowany przed klasztorną bramą. Według oceny lekarza, była w stanie upojenia alkoholowego.
ella
Moderator

Postprzez Łakom » wtorek 02 marca 2004, 23:13

a nie wiesz moze ile miała w wydychanym powietrzu :?: bo zeby ciągnikiem kolizje spowodować to juz ten stan upojenia musiał byc naprawde duży :D i do tego wszystkiego zakonica :D :D :D :D
czasmi chciało by sie modlić o istnienie boga
Łakom

Postprzez ella » środa 03 marca 2004, 09:02

Łakom nie mogli stwierdzic ile miała tych promili bo nie była w stanie dmuchnąć w balonik. :D :D :D To chyba musiało byc bardzo dużo.
ella
Moderator

Postprzez Mara » środa 03 marca 2004, 22:58

O rany a ja gdzieś napisałam że to młodzi powodują najbardziej egzotyczne wypadki. Sorry Łakom. :-)
Mara

Postprzez ella » piątek 12 marca 2004, 17:08

Podali, że pijana zakonnica miała 3,5 promila alkoholu we krwi. Dostała 2 lata więzienia.
ella
Moderator

Postprzez ezka » piątek 12 marca 2004, 17:13

hehe ladnie :)
jeszcze ciekawe jaka kare znajdzie dla niej siostra przelozona (czy komu to ona podlega?)
ezka

Postprzez ella » piątek 12 marca 2004, 17:20

ezka napisał(a):jeszcze ciekawe jaka kare znajdzie dla niej siostra przelozona (czy komu to ona podlega?)

No właśnie czy jest u nich cos takiego jak wyzucenie z zakonu?
A moze jakaś ciężka pokuta w odosobnieniu o chlebie i wodzie :D :D :D
ella
Moderator

Postprzez Snuj ze Szczecina » sobota 10 kwietnia 2004, 23:42

Nieżle Nieżle...

Do więzienia chyba nie pójdzie, kościół się za nią wstawi.A już nie raz udowodniono że i kościół ma władze w polsce.Najwyżej co zostanie wykluczona z tego co robi i kim jest.No tak mi się wydaje.
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Postprzez Snuj ze Szczecina » środa 19 maja 2004, 01:45

:?
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Postprzez JarQ » wtorek 25 maja 2004, 17:10

Dziś na autostradzie Wrocław - Legnica widziałem gościa, który jechał pod prąd !!!! (Najwyrażniej przegapił zjazd) A co najciekawsze aby z niej zjechać użył wjazdu :) To jest szczyt bezmyślności.

Jarek
JarQ

Postprzez Colin is the best » sobota 29 maja 2004, 22:17

JarQ napisał(a):Dziś na autostradzie Wrocław - Legnica widziałem gościa, który jechał pod prąd !!!! (Najwyrażniej przegapił zjazd) A co najciekawsze aby z niej zjechać użył wjazdu :) To jest szczyt bezmyślności.

Jarek

Ja myślę, że to był raczej jakiś streetacer. Teraz ten sport staje się coraz modniejszy :shock: Niedawno gdzieś czytałem, że gościu w czechać przejechał 500 km autostradą pod prąd jednym pasem ze średnią prędkością 180km/h i dostal za to 10000USD :!: :shock: :!: :shock: :!: Aż stach pomyśleć, że na takiego się trafi.
Colin is the best

Postprzez miros » niedziela 30 maja 2004, 18:13

no tez czytalem o tym nowym sporcie. goscie sie zakladaja kto dluzej pojedzie na autostradzie pod prad. wygrywa ten kto sie nie rozpie.... i nie zlapie go polizaj.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Snuj ze Szczecina » niedziela 30 maja 2004, 20:12

Ja myślę, że to był raczej jakiś streetacer. Teraz ten sport staje się coraz modniejszy :shock: Niedawno gdzieś czytałem, że gościu w czechać przejechał 500 km autostradą pod prąd jednym pasem ze średnią prędkością 180km/h i dostal za to 10000USD :!: :shock: :!: :shock: :!: Aż stach pomyśleć, że na takiego się trafi.

Żenada.Dziwie się że was to ekscytuje.

Niemiecki Autostrady słyną, a w zasadzie słyneły z takich ekscesów gdy Wyścigowy Motor uciekał przed Policją.Po wprowadzeniu wielu priorytetowych zmian, uciekanie przed Policją i to tyczy się nie tylko motorów - jest poprostu BezSensem i Samobójstwem.Z bardzo prostych przyczyn : Co kilkanaście kilometrów znajdują się Patrole Policji, które drogą radiową są ze sobą połączone.Policja w każdej chwili może zamknąć określony odcinek jezdni, wystawić kolczatki, ustawić barykady, a co ważne tak to wszystko zrobić i wykonać aby szkode poniósł tylko przestępca.Niemiecki system, niemieckie sposoby pościgu są niezwykle inteligetne i na grubszą mete, takie akcje jakie są opisane powyżej są niezwykle skuteczne.Druga sprawa, taki kierowca Nie tylko naraża życie innych kierujących i jest Ewidentnym i Idiotycznym żagrożeniem praktycznie dla wszystkiego - ale i czasami kończy już swój żywot na autostradzie i nie tylko z przyczyny Wypadku.Poprostu takiego kierowce lepiej Odrazu zabić i wysadzić jego motor w powietrze niż ma on zabić kilku niewinnych kierowców.Niemiecka policja dysponuje nowoczesną bronią maszynową, to jest również broń snajperska, granatnikowa, której można w razie zagrożenia życia Użyć.Dlatego Gdy policja Goni takiego pana motorze i jeśli uzna że to co zrobi NIE ZAGROZI INNYM, czyli wokoł miejsca akcji nie znajdują się inni użytkownicy drogi, to poprostu likwidują takiego kierowce - służąc się bronią "ciężką" - maszynową, granatnikową.Lepiej go odrazu zabić niż świadomość tego że może on zabić wielu.A wiecie jak wygląda czołowe zderzenie motoru z samochodem osobowym? - Zarówno i motor i jego kierowca lecą przez szybe do środka, zabijając zarówno i siebie jak i innych.Dlatego takiego kierowce się zabija, gdy tylko nadazy sie okazja, nikt nie chce się cackać i ryzykować życia innych niewinnych.Wielu tego nie wie i nie wiedzą że takim postępowaniem - ucieczką i narażeniem życia INNYCH - skazują się na samobójstwo - choć nie zawsze.Czasami policja stosuje łagodniejsze środki.ALe to wszystko zależy od wszystkiego.

Pozdrówka.
Ostatnio zmieniony niedziela 30 maja 2004, 23:31 przez Snuj ze Szczecina, łącznie zmieniany 2 razy
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Postprzez miros » niedziela 30 maja 2004, 21:17

snuju a czy kots sie tu tym ekscytuje? przeciez ja tego wcale nie pochwalam. jak dla mnie to skrajny debilizm i tyle.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez Sławek_18 » poniedziałek 31 maja 2004, 08:50

nie wiem skad snuj wzioles ze kogos to ekscytuje (poza autorami takiego wyscigu)
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Następna strona

Powrót do Sytuacje na drodze