Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez kopan » piątek 21 listopada 2008, 00:30
przez *Raimo* » piątek 21 listopada 2008, 00:30
przez cman » piątek 21 listopada 2008, 00:36
Zhang napisał(a):qwer0 - nie lubie obrazac ludzi, ale powiedz mi.. ty jestes trolem lubiacym zagrzewac atmosfere na forach czy naprawde jestes debilem ?
przez Zhang » piątek 21 listopada 2008, 00:37
Czy naprawde nie latwiej byloby nam wszystkim i tym co preferuja bezpieczna ,asekuracyjna i tym co sie gdzies spiesza zebysmy sobie nawzajem nie wchodzili w droge?? Ci wolniejsi nie blokuja szybszych i proboja w miare mozliwosci przepuscic ich i odwrotnie ci szybsi nie zajezdzaja drogi wolniejszym i nie trabia, i nie blyskaja swiatlam.. Powinnismy starac sie pomagac sobie nawzajem a wtedy kazdy dojedzie szczesliwy do celu.
przez ===Dawid=== » piątek 21 listopada 2008, 00:41
przez Zhang » piątek 21 listopada 2008, 00:42
Więc nie obrażaj. To że ktoś ma odmienne zdanie od Ciebie, nie musi oznaczać, że jest trollem lub debilem.
przez turecki » piątek 21 listopada 2008, 09:10
przez ===Dawid=== » piątek 21 listopada 2008, 09:27
przez Zhang » piątek 21 listopada 2008, 12:44
przez wegetarianka » piątek 21 listopada 2008, 20:11
Wydaje mnie sie, ze skoro doszlo do takiej sytuacji, to ewidentnie wegetarianka podpadla i bez powodu takiej akcji nie bylo.
jak dla mnie to szkoda samochodu ale jakby mi nerwy pusciły to kto wie :?a jeśli pomimo tego trafi się debil to nie hamuj tylko wal-jego wina-wykonał niespodziewany manewr niczym nie uzasadniony!
Kierowca ten nie musiał wykonywac żadnych gwałtownych manewrów, widziałam ze jechał o wiele za szybko ale był na tyle daleko ze zdecydowałam sie zmienić pas.Ja się też zastanawiam, czy on nie jechał jednak na tyle szybko, że autorka mu "wyskoczyła" i musiał gwałtownie manewrować.
przez cman » piątek 21 listopada 2008, 21:38
wegetarianka napisał(a):Cała sytuacja miała miejsce na ulicy Konopnickiej, jadąc od Centrum w kierunku ronda Matecznego.
wegetarianka napisał(a):...a wówczas tak jak napisał zmiana pasa dla niedoswiadczonego kierowcy moze byc niemozliwa.
wegetarianka napisał(a):On w najgorszym wypadku musiał tylko lekko zwolić co chyba nikomu nie zaszkodziło bo jechał o wiele za szybko...
przez wegetarianka » piątek 21 listopada 2008, 23:10
przez Rafix » piątek 21 listopada 2008, 23:21
A te Twoje 90% kierowców i tak szlag chce trafić i z całą pewnością trafia, bo ile razy zwalniam w zabudowanym w trasie do tych 70 to za mną od razu się robi tłok, a potem mnie i tak 90% z nich nie wyprzedza gdy wracamy do szybszej jazdy (~100km/h). Wniosek chyba prosty?===Dawid=== napisał(a):a tak na marginesie ostatnio jechałem za l-ką 70-80 km/h w terenie zabudowanym. (węgrzce e7 przed krakowem) dało się ? dało
przez cman » piątek 21 listopada 2008, 23:33
wegetarianka napisał(a):...kierowca audi wcale nie musiał z mojego powodu gwałtownie hamować i był na tyle daleko że nie ma tu mowy o ustępowaniu pierwszeństwa.
przez Zhang » sobota 22 listopada 2008, 00:31