Na jakim samochodzie będę zdawać egzamin??

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Na jakim samochodzie będę zdawać egzamin??

Postprzez Ziomziom » sobota 25 października 2008, 14:33

Na jakim samochodzie będę zdawać egzamin na prawko? Uczyłem się na 'Fiat Punto' a coś słyszałem że od listopada wprowadzają nowe samochody. Dodam że na egzamin zapisałem się 23.10 (czyli dwa dni temu) i termin wyznaczony mam na 18.11.
-----------------------------------------------------------------------------------------
EGZAMIN EGZAMIN EGZAMIN EGZAMIN EGZAMIN EGZAMIN EGZAMIN
18.11.2008 godz. 16.00- WORD Poznań

Pozdrowienia dla wszystkich co zdają w ten sam dzień (a szczególnie dla tych co zdają o tej samej godzinie):) :) :) :)
Ziomziom

Postprzez ButterflyEffect » sobota 25 października 2008, 14:37

Idziesz na egzamin i nawet nie wiesz, na jakim samochodzie będziesz zdawał...?
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... 95&start=0
cman napisał(a):Pojazdy egzaminacyjne
kategoria A - Yamaha
kategoria B - Fiat Panda
...pensa prima di sparare, pensa prima di dire, di giudicare...

Postprzez Ziomziom » sobota 25 października 2008, 14:50

Na Fiat Panda :?: Chyba nie, jeszcze nie widziałem żeby ktoś na takim samochodzie zdawał (chyba że w każdym mieście lub województwie zdaje się na innym samochodzie).
Ziomziom

Postprzez dylek » sobota 25 października 2008, 15:37

Google -> WORD Poznań -> cytat :
- Uprzejmie informujemy kandydatów na kierowców oraz Ośrodki Szkolenia Kierowców, iż na podstawie umowy podpisanej pomiędzy konsorcjum Renault Wielkopolska a Wojewódzkim Ośrodkiem Ruchu Drogowego w Poznaniu, w pierwszej połowie listopada 2008r. zostaną wprowadzone nowe pojazdy egzaminacyjne marki Renault Clio.

i dalej z biuletynu zamówień publicznych....:
KOMUNIKAT

Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Poznaniu informuje, że w związku z zakończonym postępowaniem publicznym na "dostawę samochodów osobowych przeznaczonych do przeprowadzania egzaminów państwowych na prawo jazdy kat. B dla Wojewódzkich Ośrodków Ruchu drogowego w Poznaniu, Kalisz, Koninie, Lesznie i Pile" - ZP WORD13/samochody/2007 w drugiej dekadzie listopada br. dotychczas użytkowane przez WORD Poznań samochody egzaminacyjne marki FIAT PUNTO zostaną zastąpione nowymi samochodami egzaminacyjnymi marki RENAULT CLIO III. W związku z powyższym od ok. 10 listopada 2008 roku egzaminy na prawo jazdy kat. B w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego w Poznaniu odbywać się będą tylko na nowych samochodach marki RENAULT CLIO.
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Postprzez scorpio44 » niedziela 26 października 2008, 19:41

Ziomziom napisał(a):chyba że w każdym mieście lub województwie zdaje się na innym samochodzie).

Owszem, w Polsce samochody egzaminacyjne są przeróżne. Ty jednak dostałeś info na temat Poznania (chociaż w sumie nawet w pytaniu nie napisałeś, o jakie miasto Ci chodzi, pozostaje się tylko domyślać po Twoim "skądzie" :) ).
scorpio44

Powrót do Egzamin na prawo jazdy