Brak migacza.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Brak migacza.

Postprzez knodr » poniedziałek 06 października 2008, 21:57

Jutro mam egzamin na 6 i mam pytanie czy jak zapomni sie np raz migacza albo poprstu nie wskoczy . To czy egzaminator obleje?
knodr

Postprzez moniaska » poniedziałek 06 października 2008, 22:09

Mnie nie oblał jak przy zmianie pasów kierunkowskaz właczyłam gdy samochód w 90% był już na drugim pasie, ale za jednen brak cię nie obleje, ale za dwa to już są 2 błędy tego samego typu i papa... :(
Powodzenia :wink:
26 wrzesień 2008 zdane za pierwszym razem :wink:
moniaska

Postprzez chantal » poniedziałek 06 października 2008, 22:10

piszac ,,migacza,,masz na mysli kierunkowskaz?rozumiem ze tak,no wiec prawdopodobnie jesli nie wlaczysz to obleje,wkoncu bedzie to juz jakis powod do przyczepienia sie :)
chantal

Postprzez ella » poniedziałek 06 października 2008, 22:27

no wiec prawdopodobnie jesli nie wlaczysz to obleje,

Przestańcie pisać, żeby tylko pisać i wprowadzac ludzi w błąd.
Za jeden błąd w postaci nie włączenia kierunkowskazu egzaminator nie oblewa.
ella
Moderator

Postprzez DEXiu » wtorek 07 października 2008, 11:06

Mnie tylko zastanawia: co masz na myśli mówiąc "po prostu nie wskoczy"? To mało jest oznak działania kierunkowskazu, żeby się zorientować od razu czy "wskoczył", czy nie? :shock:
DEXiu

Postprzez jessroncen » wtorek 07 października 2008, 13:58

jak raz nie użyjesz migacza, to egzaminator w rubryce sygnalizowanie manewrów odnotuje N (negatywny)
jeśli drugi raz ci się wyłączy to egzaminator odnotuje kolejne N, a jak każdy wie N+N = oblany egzamin
jessroncen

Postprzez chemdriver » wtorek 07 października 2008, 17:31

Miałem tak na egzaminie. W Pandzie często wyskakują migacze, wystarczy troche przekręcić kierownice w drugą strone.. Miałem zaparkować po lewej stronie, włączam kierunek, skręcam i prostuje koła.. migacz wyskakuje.. a koleś do mnie że brak migacza:P Ja mówie że mi wyskoczył a on: "możliwe":) Pozdrawiam
chemdriver

Postprzez qwer0 » wtorek 07 października 2008, 17:53

Miałem tak na egzaminie. W Pandzie często wyskakują migacze, wystarczy troche przekręcić kierownice w drugą strone.. Miałem zaparkować po lewej stronie, włączam kierunek, skręcam i prostuje koła.. migacz wyskakuje.. a koleś do mnie że brak migacza:P Ja mówie że mi wyskoczył a on: "możliwe"Smile Pozdrawiam

to oznacza ze dobrze dziala, skoro wyskakuje ;)
Oczywiscie kierunkowskaz trzeba wlaczyc jeszcze raz, a jesli nie masz na tyle podzielnej uwagi, ze nie widzisz tego, ze kierunek sie wylacza, to widocznie nie nadajesz sie na drajwera
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Powrót do Egzamin na prawo jazdy