przez tom9 » środa 10 września 2008, 11:25
w mojej okolicy bardzo ciezko o szkole kat. C a juz wybieraniu ktora lepsza nie ma mowy.
ja do wyboru mialem
Tychy - jedna szkola fajny plac dobre auto, cena spoko. minus - nie jest to miasto egzaminacyjne trzeba poswiecic jakies 30 min na dojazd (w jedna strone)
Myslowice - szkola ukierunkowana tylko pod szkolenie duzymi wozami (C,CE,D) cena wysoka, dojazd do miasta egzaminacyjnego okolo 20 minut w jedna strone
Katowice - trzy szkoly.
1. ZDZ wszystko nawet spoko. Posiadaja dwa samochody jeden gowno warty drugi taki jak na egzamiie, trzeba sie upierac twardo ze chce sie jezdzic na tym dobrym. Plac ? smiechu warte. Mozna zaczac w wyznaczonym terminie a nie kiedy sie chce.
2. Jacek - niby maja w ofercie starego mercedesa ale z tego co wiem chyba juz nawet nie prowadza nauki pod kat. C
3. Klis - jeden samochod - 4 instruktorow, plac ok, cena do zaakceptowania. Zaczac mozna w kazdy poniedzialek i srode.
i tak sie prezentowala moja okolica.
Czasem w Katowiacach widze samochody z Pszczyny, Oswiecima a nawet Nowego Targu ale co one tam robia to nie mam pojecia.
Podsumowujac bedziesz mial bardzo ciezko znalezc szkole ktora Ci bedzie pasowala gdyz tych szkol jest na prawde malo. O opini innych zapomnij, szuklaem w necie nic nie znalazlem. Najlepiej jak juz znajdziesz pasujaca Ci szkole podejsc do kogos na placu jak skonczy jazdy i zagadac.
tyle z mojej strony.
Pozdrawiam
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)
[i]specyficzne podejście do życia[/i]