Pytanie + propozycja

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Pytanie + propozycja

Postprzez suchy » niedziela 20 lipca 2008, 12:12

Pytanie

Kiedyś w jednym z tematów na tym forum dowiedziałem się że po upływie roku moje dokumenty z w przypadku niezapisania się na kolejny egzamin w przeciągu roku są gdzieś przenoszone...
Czy to prawda... ? A jeśli nawet to gdzie one są przenoszone ?

Poza tym mam propozycje Można by było zrobić formowe faq (czyli wielka ksiega pytaniań i odpowiedzi) na tematy np.
Co mam zrobić kiedy nie zdałem 3 raz egzaminu lub co się dzieje jeśli itp... (oczywiście jeśli już jest takie faq to przepraszam)
p.s Wiem że zaraz być może podniosą się głosy że zamiast dawać propozycje mam sam to zrobić ale wole ażeby takie faq-u było tworzone przez osoby bardziej obeznane w temacie np. instruktorzy itp. Oczywiście pisząc ten tamat wziełem pod uwage dział „Najczęściej zadawane pytania „ ale chodzi mi o to ażeby w faq-u znajdywały się odpowiedzi z dziedziny „oczywiste”
A i najlepiej żeby takie faq-u miało budowę rozwojową tz.
1.post byłby ciągle aktualizowany o nowe zagadnienia które by „wypływały” w temacie

edytka
(oczywiście jeśli już jest takie faq to przepraszam) :wink:
Pozatym dzialy mi sie pomylily... za co przepraszam
Ostatnio zmieniony poniedziałek 21 lipca 2008, 20:43 przez suchy, łącznie zmieniany 1 raz
suchy

Postprzez DEXiu » niedziela 20 lipca 2008, 13:12

Dokumenty są przenoszone do Wydziału Komunikacji Twojego Urzędu Miejskiego.

Przecież jest już FAQ pod postacią działu o którym sam zresztą wspomniałeś. Posty są na bieżąco aktualizowane w razie potrzeby i są tam dodawane wszystkie "oczywiste" pytania które kolejni użytkownicy w kółko zadają jak mantrę.
DEXiu

Postprzez scorpio44 » niedziela 20 lipca 2008, 15:03

Suchy ---> czy Ty w ogóle zajrzałeś do wspomnianego działu? ;)
scorpio44

Postprzez ella » niedziela 20 lipca 2008, 17:34

Co mam zrobić kiedy nie zdałem 3 raz egzaminu lub co się dzieje jeśli itp... (oczywiście jeśli już jest takie faq to przepraszam)

:shock: a może by najpierw poczytać a potem coś pisać.
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3601

ale chodzi mi o to ażeby w faq-u znajdywały się odpowiedzi z dziedziny „oczywiste”

To znaczy? Mógłbyś jaśniej?

Kiedyś w jednym z tematów na tym forum dowiedziałem się że po upływie roku moje dokumenty z w przypadku niezapisania się na kolejny egzamin w przeciągu roku są gdzieś przenoszone...
Czy to prawda... ? A jeśli nawet to gdzie one są przenoszone ?

to też jest w FAQ :wink:
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... hp?t=11589

:roll:

takie faq-u było tworzone przez osoby bardziej obeznane w temacie

Nie mam nic przeciwko temu żeby ktoś tym się zajął. Miros chyba stracił do tego zapał.....i odjechał z tego forum ponad rok temu....
ella
Moderator

Postprzez suchy » poniedziałek 21 lipca 2008, 20:59

Hmm fakt faktem jest dział :najczęściej zadawane pytania” ale chodzi mi o rozbudowanie w jakiś fajny sposób tego działu (tz. Pogrupować jakoś tematy uzupełnić itp..) coś w stylu kompletnego kompendium wiedzy na temat prawa jazdy i samej techniki jazdy.
poza tym ello czy mogłaby byś dla takich jak ja gamoni :wink: rozdzielić temat na 2 działy
1, Czy mój kurs jest jeszcze ważny? 2, Minoł rok od mojego ostatniego egz. na prawo jazdy co robić ?
suchy

Postprzez ella » poniedziałek 21 lipca 2008, 21:12

czy mogłaby byś dla takich jak ja gamoni rozdzielić temat na 2 działy
1, Czy mój kurs jest jeszcze ważny? 2, Minoł rok od mojego ostatniego egz. na prawo jazdy co robić ?

oczywiście, że mogę :P
ella
Moderator

Powrót do Luźna gadka