Przede wszystkim chcialam wszystkich powitac serdecznie...
jestem osoba nowa na forum,nie wszystko jeszcze doczytalam...nie wszystko wiem.. :oops:
Zamierzam isc do tejze polecanej szkoly na Andrzeja,w Katowicach bo polecalo ja wiecej niz dwie osoby,i juz czytajac watek mialam watpliwosci co do bezstronnej oceny osrodka uzytkownikow z jednym czy dwoma postami..
Chcialabym sie jednak upewnic,co do opini osrodka,licze na to ze ktos wlasnie w nim teraz robi "prawko" i podzieli sie wrazeniami :)
Zamierzam sie zapisac jednoczesnie na A i B.. od prawie roku poruszam sie skuterem,rownierz w dluuzsze trasy... nie tylko po katowicach... jednakze nie umiem nim zrobic 8-ki!? czy to jakas roznica pomiedzy skuterem a motocyklem to sie pewnie dowiem na kursie...ale juz mnie to przeraza...tak samo jak skrzynia biegow!!! :cry:
a terazki pare pytan..
1. jak moge sie przygotowac do kursu,by te 30 godz teorii i tylez samo praktyki na B wykorzystac na maxa????? czyli nauczyc sie rzeczy latwych we wlasnym zakresie a rzeczy trudne na kursie?!30 godz to strasznie malo!!!
2. czy jest cos co moglabym robic w czasie kursu,badz na nim,dodatkowo,by zwiekszyc swoje szanse na zdanie za pierwszym czy drugim razem???
3.Czy laczenie tych dwoch kursow nie spowoduje wolniejszej nauki??? :cry:
pozdrawiam wszystkich serdecznie
Ulka
P.S. czytam dalej..strasze sama siebie..i ...zaczynam sie zastanawiac czy moje pytanie jest az tak glupie??? :oops: