Zielony listek kiedy?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez speedy » niedziela 20 kwietnia 2008, 16:52

Na przyszłość nie straszcie...nie lubie zielonego ;)
Obrazek
speedy

Postprzez MaturruS » środa 04 czerwca 2008, 19:55

Ja uważam ze listek z tyłu auta to dobry pomysł ... wiadomo ze za takim kierowcą lepiej trzymać sie troszeczkę dalej. Ograniczenie uważam jednak za duzą przesadę...
Kategoria B [Passed]
Kategoria C+E [Dreaming]
MaturruS

Postprzez ufo669 » środa 04 czerwca 2008, 20:03

pomysł kretyński
masa kierowców będzie się wyzywać na młodych a drugie tyle wyprzedzać a za jakiś czas ostro po hamulach żeby wyłudzić odszkodowanie z OC
Obrazek
ufo669

Postprzez Paloma » środa 04 czerwca 2008, 20:03

Ja jezdzilam z naklejonym zielonym P (z przodu i z tylu) przez jakis pierwsze 4 tygodnie po zdanym egzaminie. Mialam wrazenie, ze wszyscy trzymaja sie z daleka ode mnie :lol:
Acha, przestalam uzywac zielone P jak zgubilam przednie podczas szybkiej jazdy na autostradzie :shock: :lol:
Ostatnio zmieniony środa 04 czerwca 2008, 20:07 przez Paloma, łącznie zmieniany 1 raz
Egzamin praktyczny - 18 kwietnia 2008 :)
Kocham moje auto :)
Paloma

Postprzez ufo669 » środa 04 czerwca 2008, 20:06

a ja widziałem jak niektórzy kierowcy traktowali takich z listkiem- masakra, ale zgodzę się część faktycznie trzymała sie z daleka
to by było na tyle jeśli chodzi o moje obserwacje
Obrazek
ufo669

Postprzez ButterflyEffect » środa 04 czerwca 2008, 20:07

Ja właśnie myślałam o tym ostatnio i stwierdziłam, że nie jest to takie złe i jak zdam (o ile zdam.. ) prawko i kupię samochód, to chyba sobie listek sprezentuję.

Bo w przypadku, kiedy np. mi zgaśnie na skrzyżowaniu,albo zrobię coś nie tak, to inni kierowcy mnie nie zabiją, tylko może popatrzą troszkę bardziej wyrozumiale przez to, że jestem świeżym kierowcą..
ButterflyEffect

Postprzez Paloma » środa 04 czerwca 2008, 21:21

Butterfly... ja wlasnie z tego samego powodu jezdzilam z zielonym P. Czulam sie ok za kierownica, ale - nie ukrywam - troche niepewnie i liczylam na wyrozumialosc. Po okolo 4 tygoniach poczulam, ze juz moge sie wtopic w anonimowy tlum samochodow. I radze sobie nawet niezle. No i jestem bardzo wyrozumiala dla eLek :)
Egzamin praktyczny - 18 kwietnia 2008 :)
Kocham moje auto :)
Paloma

Postprzez ButterflyEffect » środa 04 czerwca 2008, 21:39

Czulam sie ok za kierownica, ale - nie ukrywam - troche niepewnie i liczylam na wyrozumialosc.
No i własnie o to chodzi :]
Bo jak jeżdżę eLką, to wszyscy widzą, że się uczę i w sumie nie zdarzyło mi się żeby ktoś miał jakieś pretensje (poza bezczelnym kolesiem z poczty, który wjechał mi w miejsce, na którym miałam parkować skośnie i jeszcze miał pretensje, że za długo stałam [instr. mi coś tłumaczył, ale miałam kierunkowskaz] ) ale poza tym niemiłym gościem nie miałam żadnych takich sytuacji, żeby na mnie ktoś trąbił, bo mi zgasł czy coś :P
Ja w sumie też czuję się w porządku za kierownicą, ale.. No kończę właśnie kurs i czasem muszę się po prostu zastanowić, jakby tu pojechać, albo kto ma pierwszeństwo, a czasem po prostu kochane Aveo zgaśnie.. :P
ButterflyEffect

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka