Może ktoś mi doradzi?

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Może ktoś mi doradzi?

Postprzez Jan » niedziela 14 marca 2004, 08:27

Może ktoś mi doradzi, co mam zrobić z instruktorem (właścicielem) który każe jedzieć cały czas po łuku (mam za sobą 10 godzinę) tłumaczy tym że to przyniesie efekty przy kolejnych manewrach. Facec ciagle jest zajęty, i nigdy go nie mam. Nie jest nawet zainteresowamy ja mi jadzie na placy.
Jan

Postprzez Kordula » niedziela 14 marca 2004, 23:24

Może po prostu z nim pogadaj ;) to powinno pomóc. W sumie to Ty jemu płacisz, a nie on Tobie.
teraz już nic tylko sie uczyć ;)
Kordula

Re: Może ktoś mi doradzi?

Postprzez Molusia » niedziela 18 kwietnia 2004, 16:59

Jan napisał(a):Może ktoś mi doradzi, co mam zrobić z instruktorem (właścicielem) który każe jedzieć cały czas po łuku (mam za sobą 10 godzinę) tłumaczy tym że to przyniesie efekty przy kolejnych manewrach. Facec ciagle jest zajęty, i nigdy go nie mam. Nie jest nawet zainteresowamy ja mi jadzie na placy.

CZYM predzej zmien INSTRUKTORA!!!!!!!

Szkoda Twojego czasu i forsy.
Szczęśliwa posiadaczka prawka od 10 MAJA 2004
Molusia

Postprzez Mara » poniedziałek 19 kwietnia 2004, 00:10

Nie no bez przesady. Pogadaj z gościem i powiedz że już czujesz się pewnie na łuku, albo powiedz że na własną odpowiedzialność rezygnujesz już z tego manewru i chcesz inne.
Mara

Re:

Postprzez Agawa » poniedziałek 19 kwietnia 2004, 10:55

Z moim instruktorem jest tak samo!Cały czas jeźdżę po łuku a inne manewry tylko raz pod koniec godziny.Teraz zmieniam instruktora i mam nadzieję że w końcu nauczę sie tych manewrów porządnie! :!:
Agawa

Powrót do Szkolenie kierowców