Podpisy

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez tom9 » poniedziałek 19 maja 2008, 20:00

Był kiedyś poruszny temat wielkości podpisów. Niektóre były nawet kasowane.
Wielki podpis nie wygląda zachęcająco jak otwiera się wątek a tam zamiast treści .....dwa wyrazy +olbrzymi podpis.

moze odpowiedni punkt w regulaminie zalatwilby sprawe ?

Wydaje mi się, że należałoby pomyśleć o innych użytkownikach umieszczając swój podpis. Mnie też coś trafia jak wchodzę na forum i musze przewijać wątek w którym nie ma co czytać poza podpisami. Jest to męczące dla kogoś kto potrzebuje odpowiedzi na jakiś problem i musi przedzierać się przez gąszcz wielkich obrazków.

pomyslalem, dlatego podpis zmienilem mam nadzieje ze teraz jest troszke lepiej. warto rowniez pomyslec na opcja na forum, ktora umozliwia wylaczenie ogladania podpisow uzytkownikow.

Ta, zmniejszył aż przesadził. Teraz bez metody kopiuj-wklej i notatnika trudno coś tam przeczytać.

u mnie widac to tak

Obrazek
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez dylek » poniedziałek 19 maja 2008, 20:05

tom9 -> a nie dałoby się podpisu wyciągnąć spod obrazka i umieścić go obok? w ten sposób i ty miałbyś co masz i inni mniej by przewijać musieli :D:D:D

Edit do postu poniżej : spróbuj może w jakimś Paintcie dodać podpis do obrazka obok i zapisz jako nowy obrazek i tyle :D
Ostatnio zmieniony poniedziałek 19 maja 2008, 20:20 przez dylek, łącznie zmieniany 1 raz
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Postprzez tom9 » poniedziałek 19 maja 2008, 20:07

no wlasnie chcialem tak zrobic, ale nie dało rady.
ale poczekaj bo wpadłem na pomysł :wink:

tom9

Postprzez ella » poniedziałek 19 maja 2008, 20:21

moze odpowiedni punkt w regulaminie zalatwilby sprawe ?

Nie wydaje mi się żeby to było takie konieczne. Wystarczy trochę zdrowego rozsądku. Nie wchodzimy tutaj z potrzeby obejrzenia wystawy obrazów tylko w jakimś innym konkretnym celu.
pomyslalem, dlatego podpis zmienilem mam nadzieje ze teraz jest troszke lepiej

Jest duzo lepiej :lol:
warto rowniez pomyslec na opcja na forum, ktora umozliwia wylaczenie ogladania podpisow uzytkownikow.

Oczywiście dodać roboty innym osobom ....tylko dlatego, że "ja muszę mieć duuuuuuży podpis"
Jeżeli miałabym nad czym myśleć to nad dodaniem modułu "ignoruj użytkownika" :D

IMHO dochodzę do wniosku, że niektórym już się zaczyna nudzić na tym forum :D
ella
Moderator

Postprzez tom9 » poniedziałek 19 maja 2008, 20:29

Nie wydaje mi się żeby to było takie konieczne. Wystarczy trochę zdrowego rozsądku. Nie wchodzimy tutaj z potrzeby obejrzenia wystawy obrazów tylko w jakimś innym konkretnym celu.

Ty tu rzadzisz, to tylko propozycja. Na innych forach jest odpowiedni punkt w regulaminie forum i wiadomo co mi-nam uzytkownikom wolno a co nie.

Oczywiście dodać roboty innym osobom

Prowadzenie forum wiąże się z róznymi pracami. Osoba, która postanawia się je prowadzić powinna się z tym liczyć.

....tylko dlatego, że "ja muszę mieć duuuuuuży podpis"
Jeżeli miałabym nad czym myśleć to nad dodaniem modułu "ignoruj użytkownika"

moja propozycja nie była pod kątem "bo ja chce miec duży podpis" bo jak zauwazyłas probuje go dostosowac do panujących tu zasad. Zaproponowałem tą opcje dlatego, że

Mnie też coś trafia jak wchodzę na forum i musze przewijać wątek w którym nie ma co czytać poza podpisami.

gdyby była taka opcja, wtedy ellu miałabyś tylko wypowiedzi dotyczące wątku.

Pozdrawiam

edit:

Edit do postu poniżej : spróbuj może w jakimś Paintcie dodać podpis do obrazka obok i zapisz jako nowy obrazek i tyle

własnie na to wpadłem po przeczytaniu Twojej wypowiedzi.
zrobiłem w Adobe Photoshop, mam nadzieje ze teraz jest lepiej.

tom9

Postprzez ella » poniedziałek 19 maja 2008, 20:57

Na innych forach jest odpowiedni punkt w regulaminie forum i wiadomo co mi-nam uzytkownikom wolno a co nie.

Jak widać na załączonych obrazkach na tym forum nie stosuje się nawet tego co do tej pory jest w regulaminie.
Ubawiłeś mnie bo jak widać nawet Ty sam nie stosujesz się do tego co jest a domagasz się więcej :D
ella
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka