Witam!
Mam kilka wątpliwości, dotyczących egzaminu na prawo jazdy, a nie wiem za bardzo do kogo się zwrócić, dlatego postanowiłam skontaktować się z Państwem.
Otóż we wrześniu 2003 r. ukończyłam kurs prawa jazdy kategorii "B",niestety do tej pory nie udało mi się zdać egzaminu. Na ostatni egzamin (7 kwietnia) niestety nie mogłam przyjść z powodu sprawy rodzinnej. Słyszałam, że musze podobno zapłacić jakąś opłatę, za to że mnie nie było. Czy to jest prawdą??Jeżeli tak to w jakiej wysokości jest ta opłata i ile mam czasu na jej zapłacenie??
Kolejną sprawą, która mnie nie pokoi jest to całe zamieszanie spowodowane nowymi cenami kursów itp. Czy, jeżeli 9 kwietnia kończy mi się ważność egzaminu teoretycznego, to - jeżeli będę do kolejnego egzaminu przystępować w okolicach czerwca-to czy będzie on inny od tego, który zdawałam w październiku??Czy zajdą jakieś zmiany w egzaminie zarówno teoretycznym, jak i praktycznym (głównie chodzi mi o plac).Czy mój kurs będzie jeszcze ważny?Jeżeli tak to do kiedy?? Czy opłata za egzamin (teoretyczny+praktyczny)będzie w związku z podwyżką cen kursu także wyższa??Jeżeli tak, to o ile??
Przepraszam, za tyle pytań, ale trapią mnie one a nie wiem do kogo mogłabym się zwrócić z prośbą o pomoc. Z góry dziękuję za odpowiedź i poświęcony mi czas. Pozdrawiam. Patrycja z Bytomia