mat4u napisał(a):bo jesli ktos sie nie czuje na silach jechac 200 to nie powod zeby byl zawalidroga na drodze szybkiego ruchu a jesli sie jedzie 80 na 50-tce to sie wyrownuje szybkosc z innymi i jedzie sie jednym ciagem....
:lol2: :lol2: :lol2: wróżę Ci błyskotliwą karierę polityczną... masz wprawę w opowiadaniu banialuków...
mat4u napisał(a):bo w miescie 50 to w sam raz (ja jezdze 60 ale nie wiecej)
no i bierze w łeb Twoja teoria – bo co robisz, jak na głównej drodze miasta inni jadą 80? ...czyżbyś był zawalidrogą? ;P
mat4u napisał(a):a ty szukasz dziury w tym co mowil tom a ja mu w tym temacie przyznaje racje.......
no popatrz – tom9 chyba zrozumiał ironię, czego, niestety, nie można powiedzieć o Tobie :wink:
mat4u napisał(a): juz chcialem ja otrabic ale jeszcze by z przerazenia puscila kierownice dlatego jej tego nie robilem....."Jazda z prędkością utrudniającą ruch innym kierującym - 2 punkty karne"
Niestosowanie się do znaku P-7b „linia krawędziowa ciągła”: mandat 100zł; 1 punkt karny
Nadużywanie sygnałów dźwiękowych lub świetlnych: mandat 100zł
no, ale rozumiem, że Ty stosujesz tylko te przepisy, które Ci pasują...
jamnik napisał(a):Rozumiem, że panie jadące zawsze tyle ile jest na znaku nigdy nie wyprzedzają, bo przecież ta predkosc obowiazuje tez przy wyprzedzaniu.. ?
źle rozumiesz, ale chyba szkoda obijać palce o klawiaturę, żeby Ci to tłumaczyć
jamnik napisał(a):Chodzi w ogole o calokształt i to sztywne dopasowanie do znaków ZAWSZE i WSZEDZIE.
gdzie wyczytałeś coś takiego, bo ja jakoś nie mogę znaleźć tego w swojej wypowiedzi :roll: no, ale cóż – chyba już mam problemy z pamięcią... :roll:
A tak swoją drogą ubawiły mnie te posty po moim - panowie znaleźli wspólny język i jeden przez drugiego próbował zabłysnąć argumentami. Przykro mi - nie udało się :wink: