Coś mi niezbyt dobrze idzie jazda

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Michał_62 » niedziela 16 marca 2008, 01:21

Kamiles - znakomity pomysł! Że ja na to nie wpadłem... Z dojazdem może być mały problem ale namówię instruktora by on sam mnie podwiózł (może się uda :twisted: )Dzięki Twojej poradzie mogę mieć zamiast 3 aż 5 jazd po ZG (2h każda) Pełen szacun :D
Pozdrawiam serdecznie
Michał_62

Postprzez sCar » środa 19 marca 2008, 16:16

Michał_62 napisał(a):A są jakieś metody pozwalające poprawić koncentrację?

pewnie, że jest :) idź do apteki lub zielarskiego..
tak samo, możesz coś brać, żeby był mniejszy stres :P (melisa) hehe

co do Twoich jazd to mogłeś inaczej to rozplanować... też czekam na dowód iii mam dopiero wyjeżdżone 6h ;) umówiłem sie z instruktorem, że dalsze jazdy zrobię dopiero jak bd miał dowód .. przyznał mi rację, że dobrze robię ;) nie ma co tracić godzin jeśli czeka sie ok. miesiąca na dowód i później w moim przypadku 1,5 miecha na egzamin praktyczny w WORD Legnica ;)

Pozdrawiam, mam nadzieje, że jakoś Ci pójdzie .. 8)
sCar

Postprzez Corsini » środa 19 marca 2008, 17:29

sCar napisał(a):czekam na dowód iii mam dopiero wyjeżdżone 6h ;) umówiłem sie z instruktorem, że dalsze jazdy zrobię dopiero jak bd miał dowód .. przyznał mi rację, że dobrze robię ;) nie ma co tracić godzin jeśli czeka sie ok. miesiąca na dowód i później w moim przypadku 1,5 miecha na egzamin praktyczny w WORD Legnica

Przecież chyba w miesiąc wyjeździsz te 24 godziny?

AAA chyba że OSK ma problemy z interpretacją prawa :D to rozumiem :P
Corsini

Postprzez lio123 » środa 19 marca 2008, 17:34

sCar napisał(a):
Michał_62 napisał(a):A są jakieś metody pozwalające poprawić koncentrację?

pewnie, że jest :) idź do apteki lub zielarskiego..
tak samo, możesz coś brać, żeby był mniejszy stres :P (melisa) hehe

co do Twoich jazd to mogłeś inaczej to rozplanować... też czekam na dowód iii mam dopiero wyjeżdżone 6h ;) umówiłem sie z instruktorem, że dalsze jazdy zrobię dopiero jak bd miał dowód .. przyznał mi rację, że dobrze robię ;) nie ma co tracić godzin jeśli czeka sie ok. miesiąca na dowód i później w moim przypadku 1,5 miecha na egzamin praktyczny w WORD Legnica ;)

Pozdrawiam, mam nadzieje, że jakoś Ci pójdzie .. 8)

Pan w okienku w WORDzie podczas zapisywania się na egzamin poprosił mnie o pokazanie dowodu osobistego lub paszportu, tak więc jeżeli masz paszport to bez problemu możesz zapisać się na egzamin.

To mój pierwszy post na forum, więc Witam Wszystkich.
lio123

Postprzez Michał_62 » środa 19 marca 2008, 23:46

Ja niestety nie posiadam paszportu. Jutro będę miał już dowód. A po świętach umówię się na egzamin i pozostałe jazdy sobie wezmę właśnie przed egzaminem.
Pozdrawiam serdecznie
Michał_62

Postprzez ewkatal » sobota 05 kwietnia 2008, 17:13

kamiles ma rację--ja tez się kiedyś rzucałam na dojazd do Bdg, bo fajnie sie jechało przez lasy po ładnym asfalcie, ale potem szybko się wypstrykują godziny. Załatw sobie sam dojazd i poświęć wykupiony czas na miasto. I dokup tyle godzin, ile możesz, bo potem będziesz wszystko przeliczał na kolejne stodwunastki...
A apropos jeżdżenia rano, to dla mnie 8.00 to szczyt formy, bo pobudka o 5.00, o 6.00 wyjazd spod OSK, jazdy od 7.30, 9.15 lub 11.00... Szkoda, że mam egzamin na 16.30, wsiądę pewnie ok. 18.00. Ciekawe co z tego wyjdzie.
Zawsze możesz spróbować radykalnie--zacznij wcześniej wstawać. Wtedy poranne pory przestaną być ekstremalne ;)
Jestem o 3 oblane egzaminy lepszym kierowcą.

(2008-06-12 ) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
(2008-06-18 ) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.

http://www.photoblog.pl/inacoto
ewkatal

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców