Dlaczego kirowcy TIROW placa w POLSCE???

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Dlaczego kirowcy TIROW placa w POLSCE???

Postprzez Zioma » sobota 09 lutego 2008, 13:52

dlaczego keirowcy tirow mosza robic badania psychotechniczne testy i jakies badania i <&%#$@> o przystosowaniu do pracy czy jak t sie tam nazywa w sumie laczna cena wszystkich badan kosztuje ok 1500 zl zalezy gdzie to mieszka podkresla ze prawojazdy juz mam TO TYLKO TAK W POSLCE JEST wyludzaja pieniadze od biednych ludzi w niemczech i innych krajach uni nie ma takeigo czegos sam pracowalem w unii i wystarczy tylko wiek 21 lat i prawo jazdy kat CE i moge smigac ciezarowka w poslce sa tylko takei problemy !!! niech ktos sie tym zajmie i zrobi pozadek !!! bo np pracoje w niemieckiej firmie jade z pedycja do polski zatrzymoje mnie policjant i nie moze mnie zapytac o cos takeigo jak te dokumenty co wypisywalem hehe aligitymuje sie mu tylko polskim prawo jazdy !! masakra ZROBIE COS Z TYM !!! BO KTOS TU ZARABIE NIESLUSZNIE PIENIADZE !!
Zioma

Postprzez barylkaq » sobota 09 lutego 2008, 14:02

wymien prawko na niemieckie i bedzie spokoj z policja w PL bo i punktów karnych ci nie dadza.
prawko B, C, C+E !!!
barylkaq

Postprzez Zioma » sobota 09 lutego 2008, 14:05

barylkaq napisał(a):wymien prawko na niemieckie i bedzie spokoj z policja w PL bo i punktów karnych ci nie dadza.

lol ale nie rozumiesz o co chdozi po co mam zmieniac prawo jazdy na niemieckie jak jestem polak i mam polskie unijne prawo jazdy ??? ale poco maja palcic polacy pracojacy w poslce prawo w uni jest jedno a pozatym to jest nikomu nie potrzebne tzn potrzebne tym zlodzieja co na tym zarabiaja a tak na marginesie policja niemicka moze cie zkontrolowac nawet 200km od granicy niemieckiej w glab polski !!!
Zioma

Powrót do Luźna gadka