Zdałam!!!!!!!!!!!

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Zdałam!!!!!!!!!!!

Postprzez justynka-m » czwartek 10 stycznia 2008, 14:25

Zdałam dziś w Tarnobrzegu, to było moje drugie podejście. Pierwsze oblałam na łuku. A dzisiaj szok, łuk bez problemu choć miałam obawy że znowu auta nie wyczuje. Górka ok, a potem miasto, bez większych problemów, odziwo miałam tylko jedno zawracanie na dziwacznym rondzie. Tylko jedna sytuacja mnie zastanowiła: jade sobie drogą z pierszeństwem a egzaminator mi mówi żebym rozpędziła sie do 50 km/h i kurde myśle może chce mnie wkręcić, ale żadnego ograniczenia prędkości nie zauważyłam. A hamowanie awaryjne w zimie coś dziwne. No i jade około 40 km/h ale naszczęscie elka stała to sie zatrzymałam i kazał zawrócić na 3, to zawróciłam. Nie wiem o co mu chodziło
justynka-m

Postprzez tom9 » czwartek 10 stycznia 2008, 14:55

relacje z egzaminu napisz TUTAJ

co do pytania.
1. albo chcial z toba wykonac zadanie "hamowanie awatyjne"
2. niektorzy poganiaja gdy ktos jedzie za wolno.
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez justynka-m » czwartek 10 stycznia 2008, 15:51

myśle że nie chodziło mu o to że za wolno jadę i żebym przyspieszyła. W czasie egzaminu dosyć często używałam 3 biegu. A o hamowaniu awaryjnym nic mi nie wspominał że będzie wykonywane.
justynka-m

Postprzez s3t0r » czwartek 10 stycznia 2008, 16:19

moze chcial zebys uzyla 4'go?
3.I.2008r. - Egzamin teaoretyczny i praktyczny (kat.B) Zdane za 1 razem !!!

-.-.----r. - odbiór...
s3t0r

Postprzez Mycha » czwartek 10 stycznia 2008, 16:28

Gratuluję...
Mi się nie udało. Jakaś żarówka z nieba świeciła na bardzo mokry plac, nie było widać linii. Najgorsze, że jak wychodziłam z łuku to tak mi w oczy zaświeciła, że na moment nic nie widziałam. I efekt... wiadomy...
Mycha

Postprzez Staps » czwartek 10 stycznia 2008, 16:41

Mycha napisał(a):Gratuluję...
Mi się nie udało. Jakaś żarówka z nieba świeciła na bardzo mokry plac, nie było widać linii. Najgorsze, że jak wychodziłam z łuku to tak mi w oczy zaświeciła, że na moment nic nie widziałam. I efekt... wiadomy...

No to u mnie podobnie - tyle że padał mocny śnieg. A w ogóle to nie ma żadnych przepisów na to? Można robić łuk w tak trudnych warunkach? Gdzie tu sprawiedliwość :)
Staps

Postprzez justynka-m » czwartek 10 stycznia 2008, 16:49

Mi chyba szczęscie dzisiaj sprzyjało. Z samego rana padało, bałam sie ze nie będe umiała sobie wycieraczek włączyć :D Ale wypogodziło się. Nie martwcie się, dużo osób oblewa na łuku. Ja też oblałam za pierwszym razem, a dzisiaj luz blus
justynka-m

Postprzez loser » piątek 11 stycznia 2008, 15:11

justynka-m napisał(a): a egzaminator mi mówi żebym rozpędziła sie do 50 km/h i kurde myśle może chce mnie wkręcić, ale żadnego ograniczenia prędkości nie zauważyłam. A hamowanie awaryjne w zimie coś dziwne. No i jade około 40 km/h ale naszczęscie elka stała to sie zatrzymałam i kazał zawrócić na 3, to zawróciłam. Nie wiem o co mu chodziło

Może chciał się popatrzeć na Twoje nogi.?:wink:
Czy masz krzywe?:wink:
Czy dłuższą, prostszą masz prawą i najpierw wciskasz nią pedła hamulca a później, krótszą, krzywszą, sprzęgło.?:wink:

justynka-m napisał(a):myśle że nie chodziło mu o to że za wolno jadę i żebym przyspieszyła. W czasie egzaminu dosyć często używałam 3 biegu. .

Zła dynamika jazdy.
Chyba, był tolerancyjnym egzaminatorem.
loser

Postprzez ulala » piątek 11 stycznia 2008, 15:15

heh ja zdałam mimo iz na egz jechałm za wolno i dynamika była napewno zła :roll: ale nie popelniałm zadnego błedu
wszystko przez to ze na kursie mialam tendencje do przekraczania predkosci i zeby przez to nie oblac egz troche przesadziałm ..... :roll:
Ktoś powiedział, że kochanie
się jest teraz nieomal tak trudne
technicznie jak pilotowanie helikoptera.
Tymczasem pilotowanie helikoptera jest
nieco łatwiejsze, bo drążki sterownicze
nie wiotczeją nagle w najmniej
spodziewanym momencie
ulala

Postprzez justynka-m » piątek 11 stycznia 2008, 20:25

No wymyśliłeś z tymi nogami :) Mysle że staralam się dynamicznie jechac. Czasem nawet miałam ochote przyspieszyć no ale jak była strefa zamieszkania to starałam się jednak pilnować tych 20. A egzaminator myśle że byl tolerancyjny bo wybaczył mi to że na sprzyżowaniu się nie spojrzałam tak wyraźnie jak to miało być :)
justynka-m

Powrót do Luźna gadka