Jak zmienic OSK ??

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Jak zmienic OSK ??

Postprzez jancker » środa 28 listopada 2007, 23:22

Witam

...mam takie pytanie bo niewiem czy sie smiac z tego czy plakac... Zapisalem sie na c+e 22.10, mialem czekac na telefon z LOK-u, teorie mi odpuscili bo niedawno zdawalem i zdalem C, rozeszlo sie... Zadzwonili do mnie 20.11 poszedlem na jazde (instruktor 1 byl nie milym prostakiem ktory nadawal sie do kopanie rowow melioracyjnych a nie do pracy z ludzmi, odzywki typu: "...jestes glo... nie kierowca..." reszte pomine - mniej badz bardziej "kreatywnych...!!)

Chcialem sie zapytac czy noramlnym tempem jakie ja mam jezdzenia jest 2 h w tydzien...?? Bo niewiem jak ta sytuacjie rozwiazac.... Placyk kur..zlozony z plyt chodnikowych...paranoja !! Jezdzac raz na tydzien za wiele sie nie naucze... !!

Czekam na rade...moze ktos mial podobne przygody..

Pzdr
Ostatnio zmieniony środa 28 listopada 2007, 23:41 przez jancker, łącznie zmieniany 1 raz
jancker

Re: Jak zmienic LOK ??

Postprzez assik » środa 28 listopada 2007, 23:30

Po 1 chyba miałeś na mysli "jak zmienic OSK"
Po 2 "...jestes glo... nie kierowca..." - :shock:
Po 3 co jest zlego w placu z plyt chodnikowych? Potem na asfalcie w wordzie na pewno nie bedziesz mial problemow :P
Po 4 Dlaczego nie nauczysz sie zbyt wiele jezdzac raz na tydzien? To wcale nie tak duzo,wbrew pozorom po tygodniu nic nie zapomnisz.
26.06.07 -rozpoczęcie kursu
31.07.07-pierwsze 2h jazd :D :lol:
21.08.07 -pierwsza kolizja za kierownica :shock: "puk" w mój zderzaczek...
27.08.07-egz. wewn.
8.10.07 -egz. panstw. teoria+praktyka - "WYNIK POZYTYWNY" :D :D :D
assik

Postprzez jancker » środa 28 listopada 2007, 23:41

1. LOK - OSK ...byle by to odbywalo w NORMALNYCH realiach !!

2. ....tez tak to przezylem bo genralnie myslalem ze to on jest dla mnie i ze ja za to place...a moze co sie zmienilo ?? ...no comment

3. ...ok, zapre sie i przezyje te plyty ale zeby nie byl odsniezony, lini wogole nie widac, slupkow vel. pacholkow jest 6 na calym rekawie (!!) Tragedie, dzisiaj jezdzac wszystko sie slizgalo....

4. Nie odpowiada mi jezdzenie raz w tygodniu to co sobie w miare uloze po tygodniu czasu mi sie pierdzieli. Wiem to sa dopiero poczatkowe godziny... Spieszy mi sie bo nie moge sobie siedziec w domu i czekac na takich terminach...
jancker

Postprzez loser » czwartek 29 listopada 2007, 12:33

O zmianie OSK-u było już na forum, co prawda na kat B. Myślę, że tutaj są podobne reguły.

Dreptasz do kierownika OSK żądasz zwrotu karty przeprowadzonych zajęć oraz części gotówki, którą im już zapłaciłeś. Niestety jakąś część będziesz musiał im zostawić. Tutaj wiele zależy od negocjacji często tupetu (postraszyć skargą do powiatu na OSK).
I wybierasz sobie inny OSK.
loser

Powrót do Szkolenie kierowców