Moje egzaminy w Bydgoszczy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Moje egzaminy w Bydgoszczy

Postprzez SenioritaM » sobota 24 listopada 2007, 10:06

miasto znam jak nic wiec o to sie nie balam moj instruktor nauczyl mnie jezdzic super nie balam sie jezdzic sama nawet ze nie mam jeszcze prawka.. w bydgoszczy zeby zdac trzeba miec szczescie. trzeba trafic na dobry dzien egzaminatora. rowniez jezdzilam z dziadkiem ktory na koniec mi powiedzial ze nie zdalam bo doczepil sie zbyt bliskich odleglosci pomiedzy samochodami!! bzdura totalna!!!!!! wcale tak niebylo.. kolejny egzamin z babka to juz w ogole masakra..... nie polecam nikomu!! wmawiala mi ze nie widze gdy zatrzymalam sie w odleglosci dostosowanej do znaku stop!! a pierwszy egzamin z panem Tomaszem :) supeeeer bardzo surowy ale niestety celowo nie chcial mnie oblac swoj 1 egzamin mialam na koniec sierpnia na 15 teorie a o 21 wsiadlam do samochodu.. zero stresu totalnie.. bardzo maly ruch.. ale niestety oblal mnie za swiatla z zielonego na pomaranczowe.. oglnie terminy w bydgoszczy to masakra a egzaminatorzy oczekuja od zdajacych cudow po 30h jazdy i czekania 2 miesiace.. a jeszcze mozna dodac ze piesi i inni kierowcy nie ulatwiaja zdawania egzaminu lecz uprzykrzaja.. nie wiem kiedy kolejny egzamin..
SenioritaM

Postprzez ella » sobota 24 listopada 2007, 11:56

ella
Moderator

Postprzez scorpio44 » sobota 24 listopada 2007, 15:41

Przydałoby się jeszcze tłumaczenie na język polski. :D
scorpio44

Re: Moje egzaminy w Bydgoszczy

Postprzez cman » sobota 24 listopada 2007, 16:23

SenioritaM napisał(a):...a egzaminatorzy oczekuja od zdajacych cudow po 30h jazdy...

Nie cudów koleżanko, oczekują wykazania podstawowej umiejętności poruszania się po drogach.
cman

Postprzez KUBA_1 » niedziela 25 listopada 2007, 11:21

Lekarze od stycznia mogą pracować tygodniowo 48 godzin ( zgodnie z Kodeksem Pracy), a ile pracują egzaminatorzy?
Czy przemęczony egzaminator nie powoduje zagrożeń BRD bezpośrednio na drodze lub pośrednio szafując oceną osoby przystępujacej do egzaminu...?

Takie zachowania na egzaminatorach wymuszają "bezsilni" (czy na pewno?) na ponad 30-todniowe (tu 3-y miesięczne) terminy dyrektorzy WORD-ów.
Magia to magia ...
i już.
Widziałem dziś ciekawy spór,
Jak z głową dyskutował mur,
KUBA_1

Powrót do Egzamin na prawo jazdy