Kwestia rozróżnienia płci forumowiczów ;)

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez chupacabra » poniedziałek 19 listopada 2007, 19:42

My kobiety powinnyśmy się trzymać razem! :)
Obrazek
chupacabra

Postprzez Patsy » poniedziałek 19 listopada 2007, 21:15

choć do mnie na pewno żadna osoba się nie pomyli czy to M czy K :lol:
ja jestem za tymi znaczkami, już sama tyle razy się myliłam, więc prośba do adminów rozpatrzcie nasza propozycje :)
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez _Sylwan_ » poniedziałek 19 listopada 2007, 21:25

według mnie i tak nic nie zostanie zmienione:P Nikomu nie chce się pofatygować żeby dodać kilka pluginów Pamiętacie jak kiedyś prosiłem o plugin szybkiej odpowiedzi i cytowania selektywnego? Do dzisiaj nic w tej kwestii nie jest zrobione A to bardziej by się przydało jak ikonka płci :roll:
Obrazek
_Sylwan_

Postprzez Patsy » poniedziałek 19 listopada 2007, 21:39

Pamiętacie jak kiedyś prosiłem o plugin szybkiej odpowiedzi i cytowania selektywnego? Do dzisiaj nic w tej kwestii nie jest zrobione

Sylwan, a może nie uponinałeś się o swoje, :) jak więcej osób bedzie chciało ikonke płci może admin się zgodzi :) W końcu to jest forum dla nas :lol:
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez karolina1 » poniedziałek 19 listopada 2007, 22:46

scorpio44 napisał(a):Ja w zasadzie byłbym za. Ale obawiam się, że to forum nie ma takiej opcji.

Skrypt phpBB ma taką opcję.
karolina1

Postprzez _Sylwan_ » wtorek 20 listopada 2007, 00:03

Sylwan, a może nie uponinałeś się o swoje

Przecież nie padnę na kolana ...
Skrypt phpBB ma taką opcję.
problem w tym że nie jest ona domyślna ..
Obrazek
_Sylwan_

Postprzez babcia_samo_zło » wtorek 20 listopada 2007, 00:23

_Sylwan_ napisał(a):problem w tym że nie jest ona domyślna ..

Domyślna nie jest ale instalacja jest banalna. Ogólnie cały skrypt phpBB jakiś taki banalny jest ;)
Zdane 22.09.2007 za pierwszym podejściem :]
2.10.2007 - odebrałem... i polskie drogi nigdy nie będą już takie same ;)
Complex solutions for wineries
babcia_samo_zło

Postprzez ella » wtorek 20 listopada 2007, 01:39

_Sylwan_ napisał(a):Pamiętacie jak kiedyś prosiłem o plugin szybkiej odpowiedzi i cytowania selektywnego? Do dzisiaj nic w tej kwestii nie jest zrobione

I chyba dostałeś odpowiedź, że nie będzie to zrobione, więc nie wiem na co jeszcze liczysz.

A zamiast tyle narzekać można wysłać info do prezesa WINFORU (bo to jego portal i nie decydują tutaj o wszystkim jego pracownicy), do głównego ADMINA z prośbą o dodanie K i M bo nie możecie odróżnić płci a nie czekacie aż on tutaj wejdzie, żeby zobaczyć co komu się zachciało zmienić na forum.
A kto nie może się doczekać może sobie już teraz sam w profilu dopisać K lub M albo w podpisie wpisać KOBIETA, MĘŻCZYZNA.
A osoby które chcą być na forum anonimowe i piszą bezosobowo bo i takie tutaj są mogą wstawić sobie "O" obojniak.

Mnie tam wszystko jedno czy opcja będzie czy nie. Jakoś nie mam problemów z odróżnianiem osób. Jak będzie to sobie wstawię ładne K albo M :lol:

:) Jeszcze nie widziałam forum o tej tematyce z kolorowymi znaczkami rozróżnającymi płeć.
ella
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka