garaż blaszany

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

garaż blaszany

Postprzez pol19 » poniedziałek 19 listopada 2007, 15:09

Czy rozsądne jest kupowac garaż blaszany o długości 5 m na samochód o długości 4,6 m?? Bo mam dylemat trochę , a jakoś nie spotkałem się z dłuższymi w cenie ok 2 tys, zł.
na drodze myśl o innych
pol19

Postprzez _Sylwan_ » poniedziałek 19 listopada 2007, 21:29

Czy rozsądne

To zależy co uważasz za rozsądne? Do jakiego celu miałby być ten garaż? Tylko trzymania w nim samochodu, czy chciałbyś w tym garażu jeszcze majsterkować przy aucie? Bo jeżeli 1 opcja to tak. :P
Obrazek
_Sylwan_

Postprzez marcij » wtorek 20 listopada 2007, 02:03

5x2 m jest to standardowy wymiar garazu na samochod osobowy i ciezko Ci bedzie znalezc cos innego gotowego. Tymniemniej jednak lepsze firmy specjalizujace sie w wykonywaniu garazy napewno wykonaja Ci dowolny wymiar na zamowienie , ale wtedy koszty beda wysokie.

A czy sensownie to tak jak powiedzial Sylwan ,dla mnie przy tak duzym aucie byloby to za malo , ale z drugiej strony teraz przy nowszych samochodach sie juz nic samemu nie robi, a do jedynie garazowania samochodu w zupelnosci wystarczy.
Obrazek
marcij

Postprzez pol19 » wtorek 20 listopada 2007, 13:56

hmm majsterkował nie będe bo sie na mechanice zbytnio nie znam a jak co to wiem gdzie jest fajny no i tani warsztat
na drodze myśl o innych
pol19

Powrót do Luźna gadka