przez lalamido » piątek 26 października 2007, 21:08
przez dylek » piątek 26 października 2007, 21:14
lalamido napisał(a): My też nie możemy w nieskończoność podwyższać czen kursów bo klienci nie przyjdą .
przez cman » piątek 26 października 2007, 21:38
lalamido napisał(a):Jest cała masa instruktorów więc mamy w czym wybierać.
lalamido napisał(a):My też nie możemy w nieskończoność podwyższać czen kursów bo klienci nie przyjdą .
przez cwaniakzpekaesu » piątek 26 października 2007, 22:03
Jest cała masa instruktorów więc mamy w czym wybierać.
przez lalamido » piątek 26 października 2007, 22:50
cwaniakzpekaesu napisał(a):Lalamido:Jest cała masa instruktorów więc mamy w czym wybierać.
Ponieważ za młody to ja już nie jestem, w niedalekiej przyszłości zamierzam otworzyć własny ośrodek - niech młodsi się wykazują. I jeżeli znajdę na rynku dobrych instruktorów też im zapłącę podwójną stawkę - nawet kosztem moich zysków. I to by było na tyle.
przez lalamido » piątek 26 października 2007, 22:54
dylek napisał(a):lalamido napisał(a): My też nie możemy w nieskończoność podwyższać czen kursów bo klienci nie przyjdą .
Przestańcie zaniżać cenę kursów kosztem płacy dla instruktorów !!!!
Jak sądzisz, że stawka instruktora na poziomie stawki dziewuszki roznoszącej chipsy w hipermarkecie jest OK to idź się leczyć.
EDIT: Pracodawca qrna od siedmiu boleści się znalazł, co pracowników na forum publicznym od szmaciarzy wyzywa.... www.żal.pl
Sam jesteś szmaciarzem burku, skoro tak postępujesz
EOT, bo szkoda nerwów na popaprańców.
EDIT 2: ella - przepraszam za swoje słownictwo, ale wqrzył mnie gość tym że zaczął wyzywać ludzi walczących o godne warunki pracy.....
przez lalamido » piątek 26 października 2007, 22:56
Jak to nie przyjdą? Nagle im się odechce prawa jazdy? Chętni, byli, są i będą, niezależnie od ceny, bo co zrobią, wydrukują sobie prawo jazdy? Tyle tylko, że jeżeli OSK'i walczą ze sobą cenami, zamiast ceny solidarnie podnieść, to taki jest efekt.
Tak na marginesie, o ile to nie tajemnica, to ile u Ciebie dostaje instruktor, a ile Ty bierzesz na czysto z każdej jego godziny?
przez lalamido » piątek 26 października 2007, 22:57
P.S. Dziwi mnie tylko Twoje kryterium oceny instruktora, tj. wysokość wypłacanego mu uposażenia. Czy o to w tym wszystkim chodzi? I gdzie tu miejsce na kursanta?
przez cman » piątek 26 października 2007, 23:18
lalamido napisał(a):hehehe :) zobaczymy jaki z ciebie kozak będzie jak otworzysz :) wtedy i się oczka otworzą jak podliczysz wszsytkie koszty prowadzenia firmy :)
Tak to jest. Obserwujecie wszsytko z zewnątrz, mylicie podstawowe pojęcia przychód i zysk i myślicie sobie że nie wiadomo jaka kasa jest na tym
lalamido napisał(a):1. Nigdzie nie pisałem, że płaca jaką oferuję jest na poziomie tej z hipermarketu. Wynosi nieco ponad średnią krajową
lalamido napisał(a):Przeanalizuj roczniki starystyczne. Za kilka lat będziesz miał 50% mniej osób chętnych. Liczby mówią same przez się.
przez laciak » sobota 27 października 2007, 00:28
przez cwaniakzpekaesu » sobota 27 października 2007, 10:50
hehehe zobaczymy jaki z ciebie kozak będzie jak otworzysz wtedy i się oczka otworzą jak podliczysz wszsytkie koszty prowadzenia firmy
co masz na myśli ??
przez KUBA_1 » sobota 27 października 2007, 11:22
przez kopan » środa 31 października 2007, 23:33
przez adalberthus » czwartek 01 listopada 2007, 05:08
przez cwaniakzpekaesu » czwartek 01 listopada 2007, 11:41