przez scorpio44 » sobota 15 września 2007, 22:09
przez Szorstki » sobota 15 września 2007, 22:32
przez DEXiu » niedziela 16 września 2007, 00:56
Szorstki napisał(a):na który zjechałem później, przez jakiś czas jechałem nim przy prawej stronie pasa, a później (nieco przed przejściem) zjechałem do lewej krawędzi.
Szorstki napisał(a):tyle że nie wiedziałem że na lewym pasie trzeba jechać przy lewej krawędzi
Szorstki napisał(a):Chyba nie ma sensu się odwoływać, bo ten kierunkowskaz można uznać chyba za błąd, tak samo pozycję na drodze. Mógłbym się kłócić jedynie co do sytuacji z pieszymi, a nie wiem czy to by coś dało, bo 2 błędy i tak już są.
przez Szorstki » niedziela 16 września 2007, 11:50
DEXiu napisał(a):No tutaj Cię pocieszę - 2 błędy co prawda są, ale dwa RÓŻNE błędy, za które oblać Cię nie mogli. Wczytaj się dokładniej w rozporządzenie o egzaminach - oblać można (ze skutkiem natychmiastowym i przerwaniem egzaminu) za któreś z wykroczeń opisanych w tabeli 12 lub (tym razem nie natychmiastowo, tzn. masz prawo dalej jeździć) za popełnienie dwa razy TEGO SAMEGO BŁĘDU, tzn. gdybyś dwa razy nie włączył kierunkowskazu, to już byś nie zdał, ale raz - mogłeś. Podobnie raz mogłeś się źle ustawić.
Niestety tak jak mówię - jeśli zrobiłeś w miarę "realistyczny" rysunek, tzn. jest na nim oddana dokładnie cała sytuacja (głównie chodzi o pieszych), to oblałeś tak czy siak.
przez scorpio44 » niedziela 16 września 2007, 14:17
Szorstki napisał(a):zaczął sie na mnie wydzierać gdy chciałem ustąpić autobusowi w zatoczce, który miał od dłuższego czasu włączony kierunkowskaz. Krzyczał twierdząc że ustępuje się jedynie kiedy autobus już ruszył...
przez Szorstki » środa 19 września 2007, 13:36
przez scorpio44 » środa 19 września 2007, 16:21
Szorstki napisał(a):mówię że chciałbym złożyć odwołanie...odp: jak to?
Szorstki napisał(a):pojazd zdającego i z egzaminatorem jest traktowany jako jeden i to moja wina że przed samochodem na przejście wszedł pieszy.
przez Szorstki » środa 19 września 2007, 16:25
przez kamiles » środa 19 września 2007, 16:31
przez skov » środa 19 września 2007, 20:05