Prawojazdy kat. A

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Prawojazdy kat. A

Postprzez Kruk74 » piątek 27 lipca 2007, 13:37

Cześć wszystkim.
Mam pytanko. Robiąc prawo jazdy w 92r nie przykładałem uwagi do tego żeby zrobić sobie dokumencik na motocykl, zresztą może i dobrze ... młoda, gorąca głowa.
Teraz jednak dostałem prezent który niestety z tego powodu pozostaje tylko ,,pięknym meblem " .
Moze ktoś mi podpowie co należy zrobić aby zdobyć legalnie papier i cieszyć się wiatrem we włosach ( powiedzmy )
Ile powinienem przejeździć na szkółce, jakie egzaminy mnie czekają ile będzie to kosztować.
Dzięki za podpowiedź
Kruk74

Postprzez cman » piątek 27 lipca 2007, 13:50

Kurs w OSK - 30 godzin teorii, 20 godzin praktyki (600 - 900 zł). Wcześniej badanie lekarskie (50 zł) i potem egzamin teoretyczny (22 zł) i praktyczny (140 zł). Na koniec wydanie nowego prawa jazdy (71 zł).
cman

Postprzez ed44 » niedziela 09 września 2007, 16:50

Żeby nie zakładać nowego tematu napisze tutaj. Kurs na prawo jazdy kat b zrobiłem na koniec roku 2005 nie zdałem te trzy razy i poszedłem na kurs doszkalający. Zapisałem sie na egzamin ale na niego nie poszedłem ponieważ ciężko zachorowałem :( i na tym miął mi ponad rok. Teraz mam zamiar dokończyć to co zacząłem przy okazji chciałbym zrobić prawo jazdy kat a. W związku z tym mam pytanie czy w obu przypadkach tj. kat b i a będę musiał od nowa zaczynać kurs teoretyczny czy wystarczy, że wykupie jazdy. Z góry dzięki za odpowiedź.
ed44

Powrót do Szkolenie kierowców