Drugi egzamin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Drugi egzamin

Postprzez polter » piątek 31 sierpnia 2007, 12:24

Mam takie może trochę dziwne pytanie. Jak mam złożyć podanie o 2 egzamin? Za pierwszym razem zdałem teorię, ale na praktycznym mi nie poszło. I teraz tak:

1. Czy oni mają gdzieś tam zapisane, że ja już teorie zdałem (bo żadnego kwitka nie mam)
2. Co mam przynieść ze sobą za drugim razem składając podanie?(poza pieniędzmi oczywiście)
3. Oni mają moją kartę zdjęcie itp. Czy mam to odebrać (jeśli tak to gdzie?) i iść złożyć wszystko jeszcze raz, czy mam z dowodem wpłaty podejść do okienka i powiedzieć, jak się nazywam i powiedzieć, że oni mają już moje dokumenty, a ja się chce tylko na praktyczny zapisać???

W ogóle jakbyście mogli powiedzieć jak to zrobić.
Z góry THX.
polter

Postprzez Anixa » piątek 31 sierpnia 2007, 12:40

bierzesz kwitek, wypelniasz, idziesz z nim do kasy, [placisz za egzamihne, i z odcinkiem dla wpłacającego idziesz do ogolnego okienka, dajesz go ,ze swoim dowodem osobistym i mowisz , ze chcesz zapisac sie na egzamin praktyczny, daje ci kartke z terminem i juz. zalatwione ;)
Anixa

Postprzez Thomaszek » piątek 31 sierpnia 2007, 18:18

W Częstochowie podchodzisz do okienka z zapisami, płacisz 112zł (kat. B) i podają Ci możliwy wolny termin. Wybierasz i masz dwa papierki (potwierdzenie wpłaty i zaświadczenie kiedy egzamin). Wystarczy Dowód Osobisty/Paszport.
Thomaszek

Re: Drugi egzamin

Postprzez scorpio44 » sobota 01 września 2007, 09:55

polter napisał(a):1. Czy oni mają gdzieś tam zapisane, że ja już teorie zdałem (bo żadnego kwitka nie mam)

21 wiek to nie jest epoka kwitków. ;) :D Wszystko mają w komputerze.
scorpio44

Powrót do Egzamin na prawo jazdy