badania...

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

badania...

Postprzez porucznik_M_B » sobota 25 sierpnia 2007, 18:27

witam

ostatniodoszły mnie sluchy ze sa problemy z wydaniem prawa jazdy z powodow jakichs badan medycznych, podobno jakies przepisy sie zmienily a WORDy tego nie wiedza i przyjmuja papiery a dopiero problemy sa w wydziale komunikacji, ja mialem badania w czerwcu i slyszalem ze calkiem iedawno cos sie zmienilo i jestem ciekaw czy tez bede mial problem... pozdro
porucznik_M_B

Postprzez chupacabra » sobota 25 sierpnia 2007, 20:06

Keine Panik :) znajomy odebrał prawko niedawno i problemów żadnych nie miał.
chupacabra

Postprzez scorpio44 » sobota 25 sierpnia 2007, 20:09

Porucznik, mógłbyś podać więcej szczegółów co do tego, o czym mówisz i czego się obawiasz? Bo ja nie za bardzo wiem, o co chodzi.
scorpio44

Postprzez porucznik_M_B » sobota 25 sierpnia 2007, 20:54

witam

sprawy dokladnie nie znam ale kolejny raz slyszalem ze sa jakies problemy...podobno WK kwesionuja badania lekarskie, powinny byc wykonane przed zapisaniem sie na kurs a nie w trakcie...cos takiego slyszalem, w poniedzialek bede w moim OSK to zapytam o co chodzi dokladnie i wam powiem :) pozdro
porucznik_M_B

Postprzez cman » sobota 25 sierpnia 2007, 20:59

porucznik_M_B napisał(a):podobno WK kwesionuja badania lekarskie, powinny byc wykonane przed zapisaniem sie na kurs a nie w trakcie...

No to akurat nic nowego, ani dziwnego. Dziwne może być jedynie to, że nie kwestionuje tego już WORD, a dopiero WK.
cman

Postprzez chupacabra » sobota 25 sierpnia 2007, 21:14

cman napisał(a):
porucznik_M_B napisał(a):podobno WK kwesionuja badania lekarskie, powinny byc wykonane przed zapisaniem sie na kurs a nie w trakcie...

No to akurat nic nowego, ani dziwnego. Dziwne może być jedynie to, że nie kwestionuje tego już WORD, a dopiero WK.

O kur**...
Mam nadzieje,. że moja szkołą jazdy wystawi mi jakieś "inne" zaswiadczenie o badaniu - fałszywe :D Ale inni z tej szkoły tez mieli podczas kursu i chyba problemów nie ma :| Ale zaniepokoileś mnie cmam :(
chupacabra

Postprzez cman » sobota 25 sierpnia 2007, 21:22

Najczęściej badania (które organizuje OSK) robi się już w trakcie kursu, ale w związku z wymogami formalnymi lekarz wpisuje wcześniejszą datę. Jednak jak widać, nie zawsze, nie wszystkie OSK tego dopilnowują.
cman

Powrót do Egzamin na prawo jazdy