Ezgamin po długim czasie przerwy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Ezgamin po długim czasie przerwy

Postprzez mon_dora » środa 22 sierpnia 2007, 23:47

Witam, mam pytanko. Może ktoś wie jak wygląda procedura zapisu na egzamin, gdy dokumenty zostały odesłane do Wydziału Komunikacji. Po kolejnym nie zdanym egzaminie dałam sobie spokój, ale teraz coraz bardziej doskwiera mi brak prawa jazdy. Ostatni egzamin miałam jakieś 2 lata temu. Z tego co wiem w takich właśnie sytuacjach odsyłają dokumenty. Jak to wygląda w tej sytuacji, czy normalnie idę się zapisać jak inni czy trzeba coś załatwić w Wydziale Komunikacji? I jeszcze jedno czy jak będę zapisywała się na teorię muszę mieć już ten kwitek o jazdach doszkalających, czy dopiero przy zapisie na egzamin praktyczny?
mon_dora

Postprzez ella » czwartek 23 sierpnia 2007, 00:24

Jak to wygląda w tej sytuacji, czy normalnie idę się zapisać jak inni czy trzeba coś załatwić w Wydziale Komunikacji?

Idziesz do WK i prosisz o przesłanie dokumentów do WORD. Dopiero potem płacisz za egzamin i idziesz się zapisać.
I jeszcze jedno czy jak będę zapisywała się na teorię muszę mieć już ten kwitek o jazdach doszkalających, czy dopiero przy zapisie na egzamin praktyczny?

Zaświadczenie potrzebne jest do egzaminu praktycznego ale wymaganie jego zależy od ilości oblanych egzaminów.
ella
Moderator

Postprzez gardziej » czwartek 23 sierpnia 2007, 05:00

ella napisał(a):Idziesz do WK i prosisz o przesłanie dokumentów do WORD.

dodam, ze warto miec w lapce podanie w stylu prosze o przeslanie moich dokumentow do (tutaj osrodek)...
gardziej

Postprzez mon_dora » czwartek 23 sierpnia 2007, 20:35

Wielkie dzięki za odpowiedzi :D Pozdrawiam
mon_dora

Powrót do Egzamin na prawo jazdy